Moderne keuken

Geeft u de voorkeur aan strakke lijnen, een gladde afwerking en moderne materialen? Dan is de moderne keuken van Kalmeijer Keukens & Interieur voor u vast en zeker de juiste keuze. Wij beschikken over alle benodigdheden en natuurlijk over alle expertise om voor u een strakke, up-to-date keuken te realiseren. En dat tegen een scherpe prijs.

Moderne keuken op wieltjes met betonlook

Strakke vormgeving

Strakke vormgeving, geavanceerde keukenapparatuur, brede laden en aandacht voor ergonomie. Dat zijn enkele punten die moderne keukens typeren. Eyecatchers binnen een dergelijke moderne keukenstijl zijn vaak een kookeiland, greeploze fronten en een aparte designkraan. In combinatie met materialen zoals hout, steen, glas, RVS of hoogwaardig kunststof krijg zo’n moderne keuken écht een strakke en eigentijdse uitstraling.

Gratis offerte met 3D-tekening

Een moderne keuken kan zowel een nieuwe keuken als een keukenrenovatie betreffen. Met een keuken in deze stijl zorgt u ervoor dat uw keuken modern is en dat ook zo lang mogelijk blijft. Zo geniet u nog lang van het prachtige resultaat én bespaart u zeker op lange termijn flink op kosten.

De werkwijze van Kalmeijer Keukens & Interieur kenmerkt zich door een klantgerichte, meedenkende houding. Wij vinden het belangrijk dat wij al uw wensen begrijpen en goed verwerken, zodat u straks echt met plezier kunt koken, eten en samenzijn in de keuken van uw dromen. Daarom gaan wij ten eerste graag met u om de tafel zitten. Wat voor keuken ziet u voor zich? Aan welke eisen moet de keuken voldoen? Dit en meer leggen wij vervolgens vast in een gratis offerte met 3D-tekening, zodat u een duidelijk beeld heeft. Gaat u akkoord? Dan gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag.

groepsfoto van de experts van Kalmeijer Keukens

Interesse? Neem contact met ons op.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Gouda en omgeving? Of wilt u meteen een afspraak maken? Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!