Keukens Zoetermeer

Op zoek naar een nieuwe keuken in omgeving Zoetermeer? Bezoek dan de showroom van Kalmeijer Keukens in Gouda. Waarom?

Kleine 20 minuten rijden vanaf Zoetermeer;
✓ Uitgebreide showroom met keukens;
✓ Vrijblijvend advies onder het genot van een kop koffie;
✓ Genoeg (gratis) parkeergelegenheid.

Kalmeijer Keukens
stokbrood en wijn op een Kalmeijer Keukens keukenblad

Keuken stijlen

Middels een keukenrenovatie voorzien we uw keuken van een compleet nieuwe look. Welke uitstraling moet uw keuken hebben? Wat voor sfeer wilt u neerzetten? In hoeverre sluit deze stijl aan op de rest van uw inrichting? Wij hebben diverse keuken stijlen in ons assortiment. Meer weten over onze expertise in keukenrenovaties? Of wilt u meteen een afspraak maken? Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!

Landelijk

Modern

Design

Tijdloos

Greeploos

Hoogglans

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

“Wij zijn heel tevreden met de keukenrenovatie gedaan door Ruud en zoon Mike
Uitstekend meegedacht bij het ontwerpen van kasten voor ons nieuwe appartement. Ook daarna met inmeten en plaatsen in prima overleg met als prachtig resultaat twee fraaie kasten! Altijd prettige contacten met de hele familie en uitstekende service!”

Peter Muis

★★★★★

“Nette keukens en een goede kwaliteit. Goed bedrijf”

Rob Revet

“Top bedrijf, goede en snelle communicatie, ruime keuze, en na een kleine lek in onze kraan, na 1 telefoontje gelijk al de volgende dag een nieuwe gekregen en gemonteerd. Via een collega van dit familiebedrijf gehoord, en ik zou het nu ook zeker iedereen aanraden!”

Vincent Werf

Kalmeijer Keukens Zoetermeer

klassieke keuken havanna kalmeijer keukens

Uw keukenspecialist in de omgeving van Zoetermeer

Het aanschaffen van een nieuwe keuken is niet altijd even makkelijk. Er zijn verschillende soorten, maten en stijlen keukens. Bent u aan het oriënteren en op zoek naar uw droomkeuken? Dan helpen wij u graag verder. Familiebedrijf Kalmeijer Keukens & Interieur is al meer dan tien jaar de keukenspecialist van Gouda en omgeving. Dit maakt dat wij ook meerdere klanten uit Zoetermeer hebben mogen voorzien van een droomkeuken. Niet alleen het bouwen van een nieuwe keuken maar ook het renoveren van huidige keukens is een van onze specialisme. Of u nu inspiratie op wil doen voor een nieuwe keuken of uw huidige keuken wil laten renoveren. Wij heten u van harte welkom in onze showroom. Hier helpen onze keuken specialisten u graag verder.

Dé keukenwinkel nabij Zoetermeer

Onze showroom in Gouda is goed bereikbaar vanuit Zoetermeer. Met de auto is het een kleine 20 minuten rijden en ook met het openbaarvervoer is het goed te doen. Schroom niet om zomaar binnen te stappen om vrijblijvend advies en inspiratie op te doen. Onze keuken specialisten staan voor u klaar.

greeploze keuken met zwarte vloertegels

Ons assortiment: voor elk wat wils

Voor het opdoen van inspiratie opdoen in onze showroom geen gebrek. Met meer dan vijf keukenstijlen is het vinden van uw droomkeuken geen punt bij ons. Kom onze keukenstijlen zien, voelen en testen. Binnen ons assortiment bieden wij u de volgende keukenstijlen aan:

Op onze pagina ‘Keukenstijlen’ kunt u een overzicht vinden van alle verschillende stijlen. Hier kunt u inspiratie en informatie opdoen. Natuurlijk komt iedere keukenstijl het beste tot zijn recht in onze showroom. Via onderstaande knop kunt u gemakkelijk uw route plannen naar onze showroom in Gouda. We helpen u graag verder!

Meer dan alleen een keuken specialist Zoetermeer

Naast dat we al meer dan tien jaar ervaring hebben in het bouwen, verkopen en renoveren van keukens zijn wij ook gespecialiseerd in het plaatsen en bouwen van deuren en kasten. Een keuken zorgt voor een geheel in uw interieur. Een kast en deur is echt ook niet weg te denken bij uw interieur en bij het creëren van sfeer. Ook hierbij helpen onze specialisten u graag verder.

Inloopkast slaapkamer van Kalmeijer Keukens
Kleding in maatwerk kledingkast

Nieuwe deuren

Wij bieden verschillende deuren aan voor zowel buiten als binnen zodat u altijd met een fijn gevoel uw huis binnenkomt. In onze showroom kunt u passend advies krijgen voor dubbele deuren, glazen deuren, moderne deuren, klassieke deuren, landelijke deuren en industriële deuren.

Het is van belang dat de deur past en aansluit bij de rest van uw interieur. Hier helpen onze specialisten u graag bij verder.

Nieuwe kasten

Of het nu gaat om deuren of kasten, ze moeten beide aansluiten bij de rest van uw interieur. Onze specialisten helpen u ook graag bij het vinden van een wandkast, schuifkast, inloopkast of een maatwerk kast. Het vinden van een droomkast is bij ons geen probleem. Kom langs in onze showroom voor passend advies.

Tot snel in onze showroom

Van uw droomkeuken werkelijkheid maken? Met een kleine 20 minuten rijden staat u al in onze showroom! Wij staan u graag te woord voor vrijblijvend passend advies. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen. Tot snel!

wandkast zwart kalmeijer keukens