Deuren

Kalmeijer Keukens heeft zowel binnen- als buitendeuren, waardoor we u in al uw wensen kunnen voorzien.

Maak nu een afspraak

Deuren die aan al uw wensen voldoen

Deuren bepalen voor een groot deel het karakter van uw huis. Wij hechten veel waarde aan de keuze voor de juiste binnen- en buitendeuren, zodat u altijd met een fijn gevoel uw huis binnenkomt. In onze showroom voorzien wij u van het beste advies, waardoor u de juiste sfeer in uw huis creëert.

Skantrae
Wij hebben een ruim aanbod aan binnen- en buitendeuren van Skantrae, wat staat voor stijlvolle designs, kwaliteit en veiligheid. Er zijn veel beschikbare series en modellen, van klassiek tot modern, landelijk en industrieel. Heeft u hulp nodig bij uw keuze? Stuur ons een berichtje of kom langs in onze showroom in Gouda.

Binnendeuren

Binnendeuren scheiden ruimtes in uw huis van elkaar, maar zorgen ook voor extra sfeer in uw interieur. Kies bijvoorbeeld uit dubbele deuren, moderne deuren, glazen deuren, klassieke deuren, landelijke deuren of industriële deuren. Het is belangrijk dat de deuren in uw huis passen bij de rest van het interieur, waarbij wij u graag adviseren.

Buitendeuren

Een buitendeur die past bij uw persoonlijke smaak en het karakter van uw huis, maakt uw interieur helemaal af. Wij hebben bij Kalmeijer Keukens een groot aanbod aan voordeuren in verschillende stijlen, onder andere landelijk, industrieel, modern of klassiek, maar ook met of zonder glas. Buitendeuren zijn ook bedoeld om uw veiligheid te garanderen en bescherming te bieden tegen ongewenst bezoek. Al onze deuren zijn gecertificeerd voor inbraakwerendheidsklasse 2 en daarnaast voorzien van veiligheidsglas.

Contact

Maak uw afspraak

 

Of het nu gaat om een keuken of uw interieur: Bij Kalmeijer weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Zodra duidelijk is wat er allemaal moet gebeuren, maakt onze adviseur een duidelijke, vrijblijvende offerte voor u. Geheel naar uw wensen maken wij de berekening voor wat uw nieuwe keuken of interieur u gaat kosten ofwel in de showroom van onze keukenwinkel in Gouda, ofwel bij u aan de keukentafel. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan; want bij ons is de offerte gelijk aan de uiteindelijke factuur.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Zuid-Holland? Of wilt u meteen een afspraak maken? Bel naar 0182-605839 of maak gebruik van ons contactformulier door op de onderstaande knop te klikken. Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!

 

Familie Piket

"Bij de familie Kalmeijer kom je als klant op de eerste plaats, geven goede tips, advies en denken mee!"

Familie Bank

"Ook als de situatie afwijkt, zoeken Mike Ruud altijd naar de juiste oplossing"

Meer referenties lezen, of zelf een referentie plaatsen?

KALMEIJER KEUKENS IN HET KORT:

De mannen achter Kalmeijer Keukens

Kalmeijer Keukens is een hecht familiebedrijf met passie voor keukens, interieur en vakmanschap. In ons familiebedrijf zijn alle facetten aanwezig welke een succesvolle onderneming nodig heeft

Onze keukens

Wij leveren een hoogwaardige kwaliteit keukens rechtstreeks vanuit Duitsland. Daarnaast renoveren wij keukens van alle merken, waar we alleen de beste onderdelen voor gebruiken.

Onze deuren, kasten en vloeren

Kalmeijer Keukens is ook expert op het gebied van interieur. Bij ons vind je verschillende soorten binnendeuren, buitendeuren, wandkasten, schuifkasten, inloopkasten en vloeren.

Openingstijden

Maandag
Op maandag zijn wij gesloten

 Dinsdag - Woensdag

10:00 - 18:00 

Donderdag
10:00 - 20:00

Vrijdag
10:00 - 18:00

Zaterdag
10:00 - 16:00

Zondag
Op zondag zijn wij gesloten

Contact

Adres van onze showroom

Kalmeijer Keukens & Interieur
Keerkring 37 - 39
2801 DG Gouda

☏  0182-605839
📧  info@kalmeijerkeukens.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Zeker wanneer u een vraag heeft, meer informatie wilt, of als u een offerte wilt aanvragen.

Kalmeijer keukens