Deuren Gouda

Deuren bepalen voor een groot deel het karakter van uw huis. Bij Kalmeijer Keukens & Interieur hechten wij veel waarde aan de keuze voor de juiste binnen- en buitendeuren, zodat u altijd met een fijn gevoel uw huis binnenkomt. In onze showroom in Gouda voorzien wij u van het beste advies, waardoor u de juiste sfeer in uw huis creëert.

Stalen binnendeur kalmeijer keukens

Partner van Skantrae

Wij hebben een ruim aanbod aan binnen- en buitendeuren van Skantrae, wat staat voor stijlvolle designs, kwaliteit en veiligheid. Er zijn veel beschikbare series en modellen, van klassiek tot modern, landelijk en industrieel. Heeft u hulp nodig bij uw keuze? Stuur ons een berichtje of kom langs in onze showroom in Gouda.

Binnendeuren

Binnendeuren scheiden ruimtes in uw huis van elkaar, maar zorgen ook voor extra sfeer in uw interieur. Kies bijvoorbeeld uit dubbele deuren, moderne deuren, glazen deuren, klassieke deuren, landelijke deuren of industriële deuren. Het is belangrijk dat de deuren in uw huis passen bij de rest van het interieur, waarbij wij u graag adviseren.

Bent u op zoek naar nieuwe kasten om ruimtes in uw huis van elkaar te scheiden? Kalmeijer Keukens biedt u zowel wandkasten als kasten op maat.

 

Buitendeuren

Een buitendeur die past bij uw persoonlijke smaak en het karakter van uw huis, maakt uw interieur helemaal af. Wij hebben bij Kalmeijer Keukens & Interieur een groot aanbod aan voordeuren in verschillende stijlen, onder andere landelijk, industrieel, modern of klassiek, maar ook met of zonder glas. Buitendeuren zijn ook bedoeld om uw veiligheid te garanderen en bescherming te bieden tegen ongewenst bezoek. Al onze deuren zijn gecertificeerd voor inbraakwerendheidsklasse 2 en daarnaast voorzien van veiligheidsglas.

groepsfoto van de experts van Kalmeijer Keukens

Interesse? Neem contact met ons op.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Gouda en omgeving? Of wilt u meteen een afspraak maken? Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!