Over ons

Kalmeijer Keukens & Interieur is een hecht familiebedrijf met passie voor keukens, interieur en vakmanschap. Ruim tien jaar geleden begonnen vader Ruud Kalmeijer en zoon Mike Kalmeijer, na jarenlange ervaring in de aannemerij, met het renoveren van keukens. Onder de naam Kalmeijer Keukenrenovatie renoveerden de mannen keukenkasten, keukendeuren, werkbladen, inbouwapparatuur, kranen, spoelbakken, afzuigkappen en meer. Maar ook voor een nieuwe keuken, kasten en deuren bent u bij ons aan het juiste adres.

Kalmeijer Keukens & Interieur in een notendop

Gratis én snel een offerte met 3D-tekening

Écht vakmanschap

Vele tevreden klanten gingen u voor

Naast kwaliteit en service staan wij voor eerlijkheid en transparantie

Ruim 10 jaar ervaring

Twijfelt u? Kom gerust nog eens langs voor een kop koffie!

Een familiebedrijf vol passie en vakmanschap

De vraag naar nieuwe keukens ging steeds meer te stijgen. De consument is op zoek naar eerlijkheid en transparantie, waardoor er steeds minder vertrouwen was in de huidige keukenbranche. Kalmeijer Keukens & Interieur heeft er om die reden voor gekozen om ook nieuwe keukens aan te bieden, welke wij presenteren in onze showroom. In onze showroom kunt u, onder het genot van een kopje koffie, advies inwinnen over zowel keukenrenovaties, nieuwe keukens en ook over interieur.

Vader en oprichter Ruud heeft drie zonen die actief zijn binnen Kalmeijer Keukens & Interieur. Mike, Dave en Nick versterken het bedrijf. Mike en Nick ondersteunen en adviseren bij het plaatsen en monteren van keukens en interieur, terwijl Dave, met zijn marketing achtergrond en kennis, verantwoordelijk is voor het bereiken van een doelgroep van Kalmeijer Keukens & Interieur.

Onze werkwijze

Een keuken uitzoeken die bij uw wensen en interieur van uw huis past is in de meeste gevallen een lastige opgave. Aan welke eisen moet uw keukenapparatuur voldoen? Wat voor type keuken wilt u? Wat is uw budget? Wat zijn de mogelijkheden?

Wij van Kalmeijer Keukens & Interieur hanteren een professionele en eerlijke werkwijze waardoor wij niks over het hoofd zien en uw droomkeuken samen met u kunnen realiseren. Nadat wij alles met u hebben besproken maken wij gratis voor u een offerte met daarbij een 3D tekening, zodat u een goed beeld krijgt van uw nieuwe droomkeuken.

Wanneer u een afspraak met ons maakt (via telefoon, e-mail of contactformulier), plannen wij zo snel mogelijk een adviesgesprek in. Tijdens het adviesgesprek bespreekt u samen met een van onze adviseurs uw wensen en mogelijkheden. Tijdens dit gesprek bepaald u de stijl van uw keuken of interieur.

Als u na het uitgebreide advies uw keuze heeft gemaakt, zal u direct (indien mogelijk) van ons een offerte ontvangen. Kalmeijer Keukens & Interieur hecht waarde aan haar klanten en legt geen druk op haar klanten om tot overeenstemming te komen over de eventuele koop. Bij ons bent u altijd welkom voor een tweede gesprek..

Na het tekenen van de overeenkomst worden de artikelen voor u besteld. Na ontvangst van de artikelen zal Kalmeijer Keukens & Interieur uw keuken renoveren of plaatsen, op de datum en tijdstip zoals met u is afgesproken.

Als het door u gewenste resultaat behaald is door Kalmeijer Keukens & Interieur en u tevreden bent zit ons werk er op. Mocht u naderhand toch nog vragen en/of opmerkingen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar. Wij wensen u alvast veel plezier van uw nieuwe keuken en interieur!

Ons PEFC-keurmerk

Bij Kalmeijer Keukens & Interieur bezitten al onze producten het PEFC keurmerk, hierbij kunt u er zeker van zijn dat u een perfecte keuze maakt voor prachtige keukenmeubelen van natuurlijke, duurzame grondstoffen. Zo helpen we samen mee met het behouden van onze natuur!

Het PEFC keurmerk op een product laat zien dat het product gemaakt is van materialen afkomstig uit een gecertificeerd PEFC bos(uiteraard alleen het materiaal wat uit een bos komt). Een PEFC bos is een bos dat bestaat onder de strengste milieu, sociale en economische wetten. PEFC zorgt ervoor dat deze bossen nog generaties zullen blijven bestaan.

groepsfoto van de experts van Kalmeijer Keukens

Interesse? Neem contact met ons op.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Gouda en omgeving? Of wilt u meteen een afspraak maken? Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!