Nieuwe keukens Gouda

Kalmeijer Keukens & Interieur is specialist in het plaatsen van nieuwe keukens, volledig naar uw wens. Wij bekijken uw wensen uitgebreid en gaan vanaf daar aan de slag. Ons vakmanschap verzekert u van de beste keuken, waar u toch een groot deel van uw dag door brengt.

Daarnaast bieden wij echt een totaaloplossing voor uw keuken! Indien gewenst verwijderen wij uw oude keuken en voeren wij deze voor u af, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Tevens verleggen wij water-, gas- en elektriciteitsleidingen om het gewenste resultaat te behalen. Dit alles valt bij ons onder één dak en onder de van tevoren afgesproken factuur.

Kalmeijer nieuwe keuken in Gouda
stokbrood en wijn op een Kalmeijer Keukens keukenblad

Keuken stijlen

Middels een keukenrenovatie voorzien we uw keuken van een compleet nieuwe look. Welke uitstraling moet uw keuken hebben? Wat voor sfeer wilt u neerzetten? In hoeverre sluit deze stijl aan op de rest van uw inrichting? Wij hebben diverse keuken stijlen in ons assortiment. Meer weten over onze expertise in keukenrenovaties? Of wilt u meteen een afspraak maken? Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!

Landelijk

Modern

Design

Tijdloos

Greeploos

Hoogglans

Energiezuinige inbouwapparatuur

Achter de mooie keukenfrontjes gaat de meest innovatieve inbouwapparatuur schuil. Fornuizen, (elektrische) kookplaten, combimagnetrons, heteluchtovens, vaatwassers, koel-vrieskasten, zelfs stoomovens en koffiemachines. In uw keuken bevinden zich meer apparaten dan u misschien in eerste instantie zou denken. Kalmeijer Keukens & Interieur bouwt al dit witgoed graag naadloos voor u in bij de renovatie van uw keuken.

Deze nieuwe apparaten bieden u talloze nieuwe mogelijkheden en zijn bovendien ongelooflijk energiezuinig. Daardoor creëert u niet alleen een mooie maar ook duurzame keuken. En door de aanmerkelijk lagere energierekening verdient u uw investering in energiezuinige inbouwapparatuur sneller terug dan u denkt. Bovendien voert Kalmeijer Keukens & Interieur uw oude apparatuur ook op een verantwoordelijke manier af.

Energiezuinige inbouw oven
Quooker kraan mat zwart

Kranen & Quookers

Koken, schoonmaak, even een glaasje voor de dorst… Water gebruikt u in de keuken alom. Een kraan voor watertoevoer is dan ook een essentieel onderdeel van iedere keuken. Maar omdat deze functioneel is, betekent dat natuurlijk niet dat hij er spartaans uit hoeft te zien. Kies juist voor een van onze vele ontwerpen van klassiek tot design voor een kraan die precies past bij úw keuken.

Met de juiste kraan maakt u uw keuken helemaal af. Bij Kalmeijer Keukens & Interieur kunt u kiezen voor allerhande kranen en quookers die u maar wilt. Van een design kraan tot een klassieke kraan, ieder soort ontwerp hebben wij wel ter beschikking. Bovendien hebben wij kranen en quookers van elk merk en in iedere prijsklasse. Denk bijvoorbeeld aan een fraaie chromen keukenmengkraan, of een professionele keukenkraan met uittrekbare handdouche. Het is maar net wat er het beste in uw keuken en binnen uw budget past. Met de kranen en Quookers van Kalmeijer Keukens maakt u uw keukenrenovatie compleet!

Keuken kopen Gouda?

Keukens van Duitse kwaliteit

Onze keukens zijn van hoogwaardige kwaliteit, die wij rechtstreeks vanuit Duitsland importeren. Zo zijn onze werkbladen van dikker en zwaarder materiaal dan die van de meest aanbieders. Daarnaast voorzien wij alles van het beste hang- en sluitwerk, soft-close looprailsystemen en andere technische ontwikkelingen. De kastjes die we plaatsen, sluiten allemaal netjes. Onze frontjes zijn aan de achterkant geschroefd in plaats van geniet. De lades die we monteren gaan geruisloos dicht en zo zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen. In uw keuken brengt u tot slot de meeste tijd door, van het ontbijt tot een gezellige avond met vrienden of familie. Om het u zo aangenaam mogelijk te maken in uw keuken denken wij graag met u mee.

groepsfoto van de experts van Kalmeijer Keukens

Interesse? Neem contact met ons op.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Gouda en omgeving? Of wilt u meteen een afspraak maken? Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!