Onze Keukens

Bij Kalmeijer bent u aan het goede adres voor zowel nieuwe keukens, keuken renovaties, onderdelen en zakelijke projecten.
Maak nu een afspraak

Ons Keukenaanbod

Wij leveren allerlei soorten keukens, van landelijk tot modern.

 

Keukenrenovaties & Onderdelen

U bent bij ons altijd aan het goede adres voor een renovatie.

 

Zakelijke Projecten

Wij leveren keukens voor grote projecten (bijv. scholen).

 

Onze keukens

Kalmeijer Keukens

Onze keukens en keukenonderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit, die wij rechtstreeks vanuit Duitsland exporteren. Zo zijn onze werkbladen van dikker en zwaarder materiaal dan die van de meest aanbieders. Daarnaast voorzien wij alles van het beste hang- en sluitwerk, soft-close looprailsystemen en andere technische ontwikkelingen. De kastjes die we plaatsen, sluiten allemaal netjes. Onze frontjes zijn aan de achterkant geschroefd in plaats van geniet. De lades die we monteren gaan geruisloos dicht en zo zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen. In uw keuken brengt u tot slot de meeste tijd door, van het ontbijt tot een gezellige avond met vrienden of familie. Om het u zo aangenaam mogelijk te maken in uw keuken denken wij graag met u mee.

Welke uitstraling moet uw keuken hebben? Wat voor sfeer wilt u neerzetten? In hoeverre sluit deze stijl aan op de rest van uw inrichting? Wij adviseren en inspireren u graag. Neem een kijkje in onze keuken en bezoek onze splinternieuwe showroom in Gouda.

Contact

Maak uw afspraak

 

Of het nu gaat om een keuken of uw interieur: Bij Kalmeijer weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Zodra duidelijk is wat er allemaal moet gebeuren, maakt onze adviseur een duidelijke, vrijblijvende offerte voor u. Geheel naar uw wensen maken wij de berekening voor wat uw nieuwe keuken of interieur u gaat kosten ofwel in de showroom van onze keukenwinkel in Gouda, ofwel bij u aan de keukentafel. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan; want bij ons is de offerte gelijk aan de uiteindelijke factuur.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Zuid-Holland? Of wilt u meteen een afspraak maken? Bel naar 0182-605839 of maak gebruik van ons contactformulier door op de onderstaande knop te klikken. Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!

 

Familie Piket

"Bij de familie Kalmeijer kom je als klant op de eerste plaats, geven goede tips, advies en denken mee!"

Familie Bank

"Ook als de situatie afwijkt, zoeken Mike Ruud altijd naar de juiste oplossing"

Meer referenties lezen, of zelf een referentie plaatsen?

KALMEIJER KEUKENS IN HET KORT:

De mannen achter Kalmeijer Keukens

Kalmeijer Keukens is een hecht familiebedrijf met passie voor keukens, interieur en vakmanschap. In ons familiebedrijf zijn alle facetten aanwezig welke een succesvolle onderneming nodig heeft

Onze keukens

Wij leveren een hoogwaardige kwaliteit keukens rechtstreeks vanuit Duitsland. Daarnaast renoveren wij keukens van alle merken, waar we alleen de beste onderdelen voor gebruiken.

Onze deuren, kasten en vloeren

Kalmeijer Keukens is ook expert op het gebied van interieur. Bij ons vind je verschillende soorten binnendeuren, buitendeuren, wandkasten, schuifkasten, inloopkasten en vloeren.

Openingstijden

Maandag
Op maandag zijn wij gesloten

 Dinsdag - Woensdag

10:00 - 18:00 

Donderdag
10:00 - 20:00

Vrijdag
10:00 - 18:00

Zaterdag
10:00 - 16:00

Zondag
Op zondag zijn wij gesloten

Contact

Adres van onze showroom

Kalmeijer Keukens & Interieur
Keerkring 37 - 39
2801 DG Gouda

☏  0182-605839
📧  info@kalmeijerkeukens.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Zeker wanneer u een vraag heeft, meer informatie wilt, of als u een offerte wilt aanvragen.

Kalmeijer keukens