Keukens Woerden

Op zoek naar een nieuwe keuken in omgeving Woerden? Bezoek dan de showroom van Kalmeijer Keukens in Gouda. Waarom?

Kleine 20 minuten rijden vanaf Woerden;
✓ Uitgebreide showroom met keukens;
✓ Vrijblijvend advies onder het genot van een kop koffie;
✓ Genoeg (gratis) parkeergelegenheid.

stokbrood en wijn op een Kalmeijer Keukens keukenblad

Keuken stijlen

Middels een keukenrenovatie voorzien we uw keuken van een compleet nieuwe look. Welke uitstraling moet uw keuken hebben? Wat voor sfeer wilt u neerzetten? In hoeverre sluit deze stijl aan op de rest van uw inrichting? Wij hebben diverse keuken stijlen in ons assortiment. Meer weten over onze expertise in keukenrenovaties? Of wilt u meteen een afspraak maken? Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!

Landelijk

Modern

Design

Tijdloos

Greeploos

Hoogglans

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

“Wij zijn heel tevreden met de keukenrenovatie gedaan door Ruud en zoon Mike
Uitstekend meegedacht bij het ontwerpen van kasten voor ons nieuwe appartement. Ook daarna met inmeten en plaatsen in prima overleg met als prachtig resultaat twee fraaie kasten! Altijd prettige contacten met de hele familie en uitstekende service!”

Peter Muis

★★★★★

“Nette keukens en een goede kwaliteit. Goed bedrijf”

Rob Revet

“Top bedrijf, goede en snelle communicatie, ruime keuze, en na een kleine lek in onze kraan, na 1 telefoontje gelijk al de volgende dag een nieuwe gekregen en gemonteerd. Via een collega van dit familiebedrijf gehoord, en ik zou het nu ook zeker iedereen aanraden!”

Vincent Werf

Kalmeijer Keukens Woerden

Woonachtig in Woerden en aan het oriënteren naar een nieuwe keuken? Dan bent u bij ons, Kalmeijer Keukens, aan het juiste adres! Wij zijn zo’n tien jaar geleden begonnen als een familiebedrijf en houden ons al jarenlang bezig met het verkopen, renoveren en bouwen van keukens. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke keuken het beste aansluit op uw wensen. Onze showroom is gevestigd in Gouda en is nog geen half uur rijden vanaf Woerden. Hier helpen onze specialisten u graag verder bij het vinden van uw droomkeuken.

klassieke keuken havanna kalmeijer keukens

Keukenwinkel nabij Woerden

Met minder dan een half uur rijden staat u al in onze showroom in Woerden. Schroom daarom niet om langs te komen voor onze keukens en vrijblijvend advies. Onze specialisten helpen u graag bij het selecteren en vinden van uw droomkeuken.

Onze keuken specialisten helpen u graag verder bij het vinden van uw droomkeuken. In onze showroom kunt u meer dan vijf verschillende keukenstijlen vinden. Onze showroom is gevestigd in Gouda. Dit maakt dat wij de keukenspecialist zijn van Gouda en direct omgeving. Ook in Alphen aan den Rijn hebben we al vele droomkeukens mogen plaatsen of renoveren. Mede hierdoor mogen wij ons ook de keukenspecialist van Alphen aan den Rijn noemen.

Keukenwinkel nabij Woerden

Met minder dan een half uur rijden staat u al in onze showroom in Woerden. Schroom daarom niet om langs te komen voor onze keukens en vrijblijvend advies. Onze specialisten helpen u graag bij het selecteren en vinden van uw droomkeuken.

greeploze keuken met zwarte vloertegels

Uitgebreid assortiment keukenstijlen

Als keukenzaak Woerden bieden we u een uitgebreid aanbod aan keukenstijlen aan. Zo hebben we voor ieder interieur wat wils en vind u altijd de beste keuken die aansluit op uw wensen. Binnen ons aanbod aan kwalitatieve keukens bieden wij u de volgende keukenstijlen aan:

Op deze pagina’s kunt u inspiratie opdoen naar onze verschillende keukenstijlen. Voor de beste impressie van onze keukens en keukenstijlen bent u van harte welkom in onze showroom in Gouda.

Keukenrenovatie Woerden

Uw keuken voorzien van een compleet nieuwe look? Laat uw keuken renoveren voor een blijvend mooie uitstraling. Bij Kalmeijer Keukens bent u aan het juiste adres voor zowel keukenrenovaties in Woerden, nieuwe keukens en ook over interieur. Meer weten over onze expertise een keukenrenovatie in Woerden? Of wilt u meteen een afspraak maken?

Inloopkast slaapkamer van Kalmeijer Keukens
Kleding in maatwerk kledingkast

Kalmeijer Keukens Woerden: onze showroom

Als keukenspecialist van Gouda helpen wij u ook graag verder als de keukenspecialist van Woerden. Voor optimaal (vrijblijvend) advies onder het genot van een kop koffie kunt u het beste naar onze showroom in Gouda komen. Hier staan onze keukens en verschillende keukenstijlen opgesteld. Onze specialisten denken graag met u mee om zo de beste keuken te vinden die aansluit op uw wensen en past bij uw interieur. Via onderstaande knop plant u gemakkelijk uw route in van uw locatie naar onze showroom. Tot snel!

Naast keukens ook uw specialist voor uw interieur

Naast onze jarenlange ervaring als keukenspecialist helpen wij u ook graag verder met meer dan alleen uw nieuwe keuken Woerden. Onze specialisatie ligt ook bij het maken van kasten en deuren.

Onze keukens hebben verschillende stijlen maar dat geldt ook voor onze kasten en deuren. Kasten maken wij geheel op maat aan de hand van uw eisen en wensen. Deuren leveren wij voor zowel binnen als buiten. Wij maken graag uw huis compleet en helpen u graag bij het vinden van uw -droomkeuken, kast of deur. Ook voor onze deuren en kasten heten wij u van harte welkom in onze showroom.

Graag liever eerst telefonisch contact opnemen met een van onze specialisten voordat u onze showroom bezoekt? Geen probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op: 0182-605839. Wij helpen u graag verder!

wandkast zwart kalmeijer keukens