Greeploze keuken

Voor optimaal gemak en een strakke look kunt u het beste kiezen voor een greeploze keuken, tot in de details voor u verzorgd door Kalmeijer Keukens & Interieur. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen u graag met het samenstellen van uw ideale keuken. De kwaliteit van onze greeploze keukenstijl is niet te bevatten!

Greeploze keuken met een strakke look

Greeploos is de trend!

De afgelopen jaren is greeploos de trend! Een keuken zonder zichtbare grepen zorgt namelijk voor een strak uiterlijk dat nog jarenlang actueel zal blijven. Geen wonder dat deze keukenstijl almaar in populariteit toeneemt. Maar hoe werkt zo’n greeploze keuken nu eigenlijk? Door het toepassen van de zogeheten soft-motion techniek kunt u ook zonder grepen nog heel eenvoudig keukenkasten en lades openen. De kwaliteit gaat dus zeker niet ten koste van de uitstraling en vice versa.

stijlvolle keuken zonder grepen

Ideaal voor gezinnen

Naast het mooie aangezicht geniet u eveneens van een stukje extra veiligheid: greeploos betekent minder randjes en uitsteeksels om u aan te stoten. Ideaal in ieder huishouden, maar in het bijzonder in gezinnen met kinderen.

Een greeploze keuken is vaak voorzien van hoogglans gelakte fronten, maar zijdeglanslak, satijnlak en glasfronten zijn evengoed populaire mogelijkheden binnen het greeploze programma. Vanwege de strakke uitstraling is greeploos een veelvoorkomende keuze bij met name designkeukens en moderne keukens. Bij Kalmeijer Keukens & Interieur heeft u de keuze uit verschillende stijlen en uitvoeringen. Samen met u bespreken we graag de mogelijkheden, zodat we zeker weten dat wij uw keuken aan al uw wensen kunnen laten voldoen.

groepsfoto van de experts van Kalmeijer Keukens

Interesse? Neem contact met ons op.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Gouda en omgeving? Of wilt u meteen een afspraak maken? Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!