Keukens Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een nieuwe keuken in omgeving Alphen aan den Rijn? Bezoek dan de showroom van Kalmeijer Keukens in Gouda. Waarom?

Kleine 20 minuten rijden vanaf Alphen aan den Rijn;
✓ Uitgebreide showroom met keukens;
✓ Vrijblijvend advies onder het genot van een kop koffie;
✓ Genoeg (gratis) parkeergelegenheid.

Het team van kalmeijer keukens
stokbrood en wijn op een Kalmeijer Keukens keukenblad

Keuken stijlen

Middels een keukenrenovatie voorzien we uw keuken van een compleet nieuwe look. Welke uitstraling moet uw keuken hebben? Wat voor sfeer wilt u neerzetten? In hoeverre sluit deze stijl aan op de rest van uw inrichting? Wij hebben diverse keuken stijlen in ons assortiment. Meer weten over onze expertise in keukenrenovaties? Of wilt u meteen een afspraak maken? Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!

Landelijk

Modern

Design

Tijdloos

Greeploos

Hoogglans

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

“Wij zijn heel tevreden met de keukenrenovatie gedaan door Ruud en zoon Mike
Uitstekend meegedacht bij het ontwerpen van kasten voor ons nieuwe appartement. Ook daarna met inmeten en plaatsen in prima overleg met als prachtig resultaat twee fraaie kasten! Altijd prettige contacten met de hele familie en uitstekende service!”

Peter Muis

★★★★★

“Nette keukens en een goede kwaliteit. Goed bedrijf”

Rob Revet

“Top bedrijf, goede en snelle communicatie, ruime keuze, en na een kleine lek in onze kraan, na 1 telefoontje gelijk al de volgende dag een nieuwe gekregen en gemonteerd. Via een collega van dit familiebedrijf gehoord, en ik zou het nu ook zeker iedereen aanraden!”

Vincent Werf

Kalmeijer Keukens Alphen aan den Rijn

klassieke keuken havanna kalmeijer keukens

Uw keukenspecialist in de omgeving van Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar een keukenzaak in Alphen aan den Rijn? Dan bent u bij Kalmeijer Keukens Alphen aan den Rijn aan het juiste adres. Het vinden van uw droomkeuken is soms een hele opgave. U heeft een aantal wensen waaraan de keuken moet voldoen en nu bent u op zoek naar de juiste keukenstijl die aansluit bij uw wensen en interieur.

Onze keuken specialisten helpen u graag verder bij het vinden van uw droomkeuken. In onze showroom kunt u meer dan vijf verschillende keukenstijlen vinden. Onze showroom is gevestigd in Gouda. Dit maakt dat wij de keukenspecialist zijn van Gouda en direct omgeving. Ook in Alphen aan den Rijn hebben we al vele droomkeukens mogen plaatsen of renoveren. Mede hierdoor mogen wij ons ook de keukenspecialist van Alphen aan den Rijn noemen.

Dé keukenzaak nabij Alphen aan den Rijn

Met een klein half uur rijden staat u al in onze uitgebreide showroom in Gouda. Schroom niet om zomaar binnen te stappen voor vrijblijvend advies en het opdoen van inspiratie. Onze specialisten staan voor u klaar. Niet geheel onbelangrijk: u kunt gratis voor de deur parkeren.

greeploze keuken met zwarte vloertegels

Een showroom vol met verschillende keukenstijlen

Opdoen van inspiratie en het voelen, testen en zien van verschillende stijlen is een van de belangrijkste onderdelen bij het aanschaffen van uw droomkeuken. Dat weten wij en daarom hebben wij ons uitgebreide assortiment opgesteld in onze showroom. Komt eens langs voor al onze verschillende stijlen. Onze specialisten geven u graag vrijblijvend advies en meer informatie. In onze showroom kunt u de volgende keukens komen bekijken:

Ook online kunt u alvast wat inspiratie opdoen. Op onze pagina ‘Keukenstijlen’ kunt u een overzicht vinden van al onze verschillende stijlen. Echter adviseren wij u de gewenste stijlen ook in het echt te komen bekijken. In onze showroom komen ze nog beter tot zijn recht. Plan gemakkelijk via onderstaande knop uw route naar onze showroom in. Onze specialisten staan al voor u klaar.

Naast keukenspecialist ook de specialist voor uw interieur

Wellicht heeft u het al kunnen zien aan onze naam: Kalmeijer Keukens en Interieur. Naast het maken en leveren van de mooiste keukens kunnen wij u ook van dienst zijn voor uw interieur. Wij zijn ook gespecialiseerd in het bouwen en monteren van kasten en deuren. Ook deze kunt u komen bekijken in onze showroom.
Inloopkast slaapkamer van Kalmeijer Keukens
Kleding in maatwerk kledingkast

De mooiste deuren en kasten

Kasten en deuren die aansluiten bij uw interieur zorgen niet alleen voor sfeer maar maken uw interieur compleet. Binnen ons assortiment vindt u zowel binnen als buitendeuren en hebben we verschillende soorten en maten kasten.

U komt het liefst met een fijn gevoel uw huis binnen. Daarom hebben wij verschillende soorten en type deuren:

  • Dubbele deuren
  • Glazen deuren
  • Moderne deuren
  • Klassieke deuren
  • Landelijke deuren
  • Industriële deuren

Ook voor een nieuwe kast in Alphen aan den Rijn die moet aansluiten bij uw interieur staan onze specialisten voor u klaar. Kom eens langs voor een van onze verschillende kasten:

  • Wandkasten
  • Schuifkasten
  • Inloopkasten
  • Maatwerk kasten

Het vinden van uw droomdeur of droomkast is bij ons geen probleem. Onze specialisten helpen u graag met passend advies in onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op.

Tot snel in onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom. Schroom niet om zomaar binnen te stappen. Onze specialisten staan voor u klaar om van uw droomkeuken werkelijkheid te maken. Met een klein halfuur rijden staat u al binnen. Plan via onderstaande knop gemakkelijk uw route vanaf Alphen aan den Rijn naar onze showroom in Gouda of neem vrijblijvend contact met ons op. Tot snel!

wandkast zwart kalmeijer keukens