Keukenstijlen

Welke uitstraling moet uw keuken hebben? Wat voor sfeer wilt u neerzetten? In hoeverre sluit deze stijl aan op de rest van uw inrichting? Wij hebben diverse keuken stijlen in ons assortiment.

keukenstijl landelijk kalmeijer keukens

Landelijke keuken

Een landelijke keuken kenmerkt zich door natuurlijke materialen, die samen met robuuste werkbladen zorgen voor een gezellige, natuurlijk uitstraling.

Moderne keuken

Een moderne keuken wordt gekenmerkt door strakke vormgeving, geavanceerde keukenapparatuur, brede laden en aandacht voor ergonomie.

moderne keuken op wielen kalmeijer keukens
moderne design keuken kalmeijer keukens

Design keuken

Een design keuken staat voor de perfecte combinatie van stijl, eenvoud, balans en rust, gecombineerd in een strak ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

Tijdloze keuken

Tijdloze keukens zijn klassiek, actueel en bezorgen u nog jaren plezier. Denk bijvoorbeeld aan klassieke kleuren, strakke ontwerpen en moderne keukenapparatuur.

Een tijdloze en strakke keuken van Kalmeijer Keukens
greeploze keuken van kalmeijer keukens

Greeploze keuken

Een greeploze keuken kan zowel van hoogglans, zijdeglanslak, satijnlak of glasfronten voorzien zijn. Daarnaast is het een veilige en moderne optie, die geleverd kan worden in verschillende designs.

Hoogglans keuken

Hoogglans keukens zorgen voor een strak, opvallend en uitermate luxe uitstraling. Ook hierin hebben wij talloze opties, die we natuurlijk graag in onze showroom doorspreken.

hoogglans keuken kalmeijer keukens
groepsfoto van de experts van Kalmeijer Keukens

Interesse? Neem contact met ons op.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Gouda en omgeving? Of wilt u meteen een afspraak maken? Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!