Kasten Gouda

Een nieuwe kast kopen in Gouda of omgeving van Gouda? Bij Kalmeijer Keukens bent u voor zowel wandkasten, schuifkasten, inloopkasten en maatwerk kasten bij ons in Gouda aan het juiste adres. Bij ons is het altijd mogelijk om uw droomkast te realiseren, waardoor al onze klanten de winkel met een glimlach verlaten.

Onze kasten worden op maat gemaakt waardoor het realiseren van uw droomkast geen probleem is bij Kalmeijer Keukens. Een nieuwe kast kopen in Gouda? Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent. Zodra er duidelijk is wat uw wensen zijn maken wij geheel naar uw wens een berekening voor een nieuwe kast en ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Partner van Raffito

Raffito kasten op maat staan voor klasse en vakmanschap. Alle kasten worden naar wens van de klant samengesteld, waardoor ze uw interieur een eigen karakter geven. Denk hierbij aan kasten met loft deuren, barn deuren met een landelijk karakter, klassieke deuren, moderne deuren, omlijste deuren, draai deuren, maar ook aan complete inloopkasten.

wandkast zwart kalmeijer keukens

Wandkasten

Een nieuwe wandkast kopen in Gouda? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wandkasten zijn er in alle soorten en maten, onder andere met kamerhoge deuren die uw wand een stijlvolle uitstraling geven. De deuren van onze wandkasten zijn massief en robuust, waardoor ze een sfeervolle uitstraling hebben en lang mee gaan. Afhankelijk van uw wensen krijgt de kast een luxe, landelijk of stoere industriële uitstraling. Uw wandkast kan voorzien worden van schuifdeuren, maar ook van draaideuren, zodat u altijd geniet van optimale opbergruimte.

deuren wandkast blauw kalmeijer keukens
wandkast beige in slaapkamer
wandkast schuifdeuren hout kalmeijer keukens

Schuifkasten

Ook bij het aanschaffen van een schuifkast in Gouda helpen we u graag verder. Een schuifkast op maat biedt u veel opbergruimte en, afhankelijk van uw wensen, een eyecatcher in uw interieur. Schuifkasten hebben een stijlvolle uitstraling, waarin ons vakmanschap duidelijk naar voren komt. Doordat wij veel verschillende stijlen schuifdeuren en schuifkasten aanbieden, is er altijd een schuifkast naar uw wens.

schuifkast maatwerk wit kalmeijer keukens
zwarte schuifkast kleding
bruine schuifkast kledingkast
witte schuifkast slaapkamer
inloopkast kalmeijer keukens

Inloopkasten

Een inloopkast zorgt al snel voor een luxe uitstraling, al helemaal wanneer u deze voorziet van omlijste schuifdeur kasten. Deze moderne luxueuze omlijstingen kunnen voorzien worden van hout- en unikleuren, maar ook van glas- en spiegeldeuren. Hierdoor geeft u uw kast het gewenste karakter, wat doorspeelt in de rest van uw woning. Een inloopkast kopen in Gouda? Schroom niet om contact met ons op te nemen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Onze specialisten helpen u graag verder. 

Maatwerk kasten

Alle wand-, schuif- en inloopkasten kunnen natuurlijk ook op maat worden gemaakt. Daarnaast kunt u kiezen uit alle soorten materialen, deuren, kleuren, stijlen en modellen, waardoor u altijd met een tevreden gevoel onze showroom verlaat.

Maatwerk kast Gouda

 Wilt u een maatwerk kast kopen in Gouda of omgeving van Gouda? Dan helpen wij u graag verder. Wij bieden u veel keus uit veel verschillende materialen en kleuren. Maatwerk is bij ons dan ook 100% maatwerk. Inrichting, lengte, breedte, materiaal, alles wordt vooraf goed doorgenomen zodat we uw wensen en ideeën kunnen omzetten naar uw droom op maat gemaakte kast. Benieuwd of we uw maatwerk kast kunnen realiseren? Twijfel dan niet om contact op te nemen of langs te komen in onze shoowroom in Gouda.  

Inloopkast slaapkamer van Kalmeijer Keukens
groepsfoto van de experts van Kalmeijer Keukens

Interesse? Neem contact met ons op.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Gouda en omgeving? Of wilt u meteen een afspraak maken? Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!