Kasten

Bij Kalmeijer Keukens bent u aan het goede adres voor zowel wandkasten, schuifkasten, inloopkasten als maatwerk kasten.

Maak nu een afspraak

Allerlei soorten kasten bij Kalmeijer Keukens in Gouda

Voor zowel wandkasten, schuifkasten, inloopkasten en maatwerk kasten bent u bij Kalmeijer Keukens aan het juiste adres. Bij ons is het altijd mogelijk om uw droomkast te realiseren, waardoor al onze klanten de winkel met een glimlach verlaten.

Raffito
Raffito kasten op maat staan voor klasse en vakmanschap. Alle kasten worden naar wens van de klant samengesteld, waardoor ze uw interieur een eigen karakter geven. Denk hierbij aan kasten met loft deuren, barn deuren met een landelijk karakter, klassieke deuren, moderne deuren, omlijste deuren, draai deuren, maar ook aan complete inloopkasten.

Wandkasten

Wandkasten zijn er in alle soorten en maten, onder andere met kamerhoge deuren die uw wand een stijlvolle uitstraling geven. De deuren van onze wandkasten zijn massief en robuust, waardoor ze een sfeervolle uitstraling hebben en lang mee gaan. Afhankelijk van uw wensen krijgt de kast een luxe, landelijk of stoere industriële uitstraling. Uw wandkast kan voorzien worden van schuifdeuren, maar ook van draaideuren, zodat u altijd geniet van optimale opbergruimte.

Schuifkasten

Een schuifkast op maat biedt u veel opbergruimte en, afhankelijk van uw wensen, een eyecatcher in uw interieur. Schuifkasten hebben een stijlvolle uitstraling, waarin ons vakmanschap duidelijk naar voren komt. Doordat wij veel verschillende stijlen schuifdeuren en schuifkasten aanbieden, is er altijd een schuifkast naar uw wens.

Inloopkasten

Een inloopkast zorgt al snel voor een luxe uitstraling, al helemaal wanneer u deze voorziet van omlijste schuifdeur kasten. Deze moderne luxueuze omlijstingen kunnen voorzien worden van hout- en unikleuren, maar ook van glas- en spiegeldeuren. Hierdoor geeft u uw kast het gewenste karakter, wat doorspeelt in de rest van uw woning.

Maatwerk Kasten

Alle wand-, schuif- en inloopkasten kunnen natuurlijk ook op maat worden gemaakt. Daarnaast kunt u kiezen uit alle soorten materialen, deuren, kleuren, stijlen en modellen, waardoor u altijd met een tevreden gevoel onze showroom verlaat.

Ontwerp hier zelf uw kast!

Contact

Maak uw afspraak

 

Of het nu gaat om een keuken of uw interieur: Bij Kalmeijer weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Zodra duidelijk is wat er allemaal moet gebeuren, maakt onze adviseur een duidelijke, vrijblijvende offerte voor u. Geheel naar uw wensen maken wij de berekening voor wat uw nieuwe keuken of interieur u gaat kosten ofwel in de showroom van onze keukenwinkel in Gouda, ofwel bij u aan de keukentafel. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan; want bij ons is de offerte gelijk aan de uiteindelijke factuur.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Zuid-Holland? Of wilt u meteen een afspraak maken? Bel naar 0182-605839 of maak gebruik van ons contactformulier door op de onderstaande knop te klikken. Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!

 

Familie Piket

"Bij de familie Kalmeijer kom je als klant op de eerste plaats, geven goede tips, advies en denken mee!"

Familie Bank

"Ook als de situatie afwijkt, zoeken Mike Ruud altijd naar de juiste oplossing"

Meer referenties lezen, of zelf een referentie plaatsen?

KALMEIJER KEUKENS IN HET KORT:

De mannen achter Kalmeijer Keukens

Kalmeijer Keukens is een hecht familiebedrijf met passie voor keukens, interieur en vakmanschap. In ons familiebedrijf zijn alle facetten aanwezig welke een succesvolle onderneming nodig heeft

Onze keukens

Wij leveren een hoogwaardige kwaliteit keukens rechtstreeks vanuit Duitsland. Daarnaast renoveren wij keukens van alle merken, waar we alleen de beste onderdelen voor gebruiken.

Onze deuren, kasten en vloeren

Kalmeijer Keukens is ook expert op het gebied van interieur. Bij ons vind je verschillende soorten binnendeuren, buitendeuren, wandkasten, schuifkasten, inloopkasten en vloeren.

Openingstijden

Maandag
Op maandag zijn wij gesloten

 Dinsdag - Woensdag

10:00 - 18:00 

Donderdag
10:00 - 20:00

Vrijdag
10:00 - 18:00

Zaterdag
10:00 - 16:00

Zondag
Op zondag zijn wij gesloten

Contact

Adres van onze showroom

Kalmeijer Keukens & Interieur
Keerkring 37 - 39
2801 DG Gouda

☏  0182-605839
📧  info@kalmeijerkeukens.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Zeker wanneer u een vraag heeft, meer informatie wilt, of als u een offerte wilt aanvragen.

Kalmeijer keukens