Kasten

Voor zowel wandkasten, schuifkasten, inloopkasten en maatwerk kasten bent u bij Kalmeijer Keukens & Interieur aan het juiste adres. Bij ons is het altijd mogelijk om uw droomkast te realiseren, waardoor al onze klanten de winkel met een glimlach verlaten.

Partner van Raffito

Raffito kasten op maat staan voor klasse en vakmanschap. Alle kasten worden naar wens van de klant samengesteld, waardoor ze uw interieur een eigen karakter geven. Denk hierbij aan kasten met loft deuren, barn deuren met een landelijk karakter, klassieke deuren, moderne deuren, omlijste deuren, draai deuren, maar ook aan complete inloopkasten.

Wandkasten

Wandkasten zijn er in alle soorten en maten, onder andere met kamerhoge deuren die uw wand een stijlvolle uitstraling geven. De deuren van onze wandkasten zijn massief en robuust, waardoor ze een sfeervolle uitstraling hebben en lang mee gaan. Afhankelijk van uw wensen krijgt de kast een luxe, landelijk of stoere industriƫle uitstraling. Uw wandkast kan voorzien worden van schuifdeuren, maar ook van draaideuren, zodat u altijd geniet van optimale opbergruimte.

Schuifkasten

Een schuifkast op maat biedt u veel opbergruimte en, afhankelijk van uw wensen, een eyecatcher in uw interieur. Schuifkasten hebben een stijlvolle uitstraling, waarin ons vakmanschap duidelijk naar voren komt. Doordat wij veel verschillende stijlen schuifdeuren en schuifkasten aanbieden, is er altijd een schuifkast naar uw wens.

Inloopkasten

Een inloopkast zorgt al snel voor een luxe uitstraling, al helemaal wanneer u deze voorziet van omlijste schuifdeur kasten. Deze moderne luxueuze omlijstingen kunnen voorzien worden van hout- en unikleuren, maar ook van glas- en spiegeldeuren. Hierdoor geeft u uw kast het gewenste karakter, wat doorspeelt in de rest van uw woning.

Maatwerk kasten

Alle wand-, schuif- en inloopkasten kunnen natuurlijk ook op maat worden gemaakt. Daarnaast kunt u kiezen uit alle soorten materialen, deuren, kleuren, stijlen en modellen, waardoor u altijd met een tevreden gevoel onze showroom verlaat.

Interesse? Neem contact met ons op.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Zuid-Holland? Of wilt u meteen een afspraak maken? Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!

Interesse? Neem contact met ons op.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Zuid-Holland? Of wilt u meteen een afspraak maken? Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!

Openingstijden

DI, WO, VR
10:00 - 18:00

DO
10:00 - 20:00

MA, ZO
Gesloten

Contact

Showroom

Kalmeijer Keukens & Interieur
Keerkring 37 - 39
2801 DG Gouda