Veelgestelde vragen

Aankoop keuken

Wat als ik na de koop nog iets wil veranderen aan mijn keuken?
Dat is geen probleem. U Kunt uw nieuwe keuken nog aanpassen totdat deze door ons is ingemeten. Na het inmeten zal de bestelling worden gecontroleerd en geplaatst.
Krijg ik bij Kalmeijer Keukens & Interieur een tekening van mijn nieuwe keuken?
Ja, Indien gewenst maakt onze adviseur voor u een 3D tekening. Hierdoor wordt uw fantasie werkelijkheid.
Kan ik bij Kalmeijer Keukens & Interieur altijd een offerte aanvragen?
Bij Kalmeijer Keukens & Interieur kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen zonder dat u ergens aan vast zit. Bij Kalmeijer Keukens & Interieur tekent u daarom ook nooit vooraf een offerte welke enige vorm van rechtsgeldigheid biedt. Bij Kalmeijer Keukens & Interieur is de offerte daadwerkelijk enkel en alleen om u een beeld te schetsen van wat u voor uw geld krijgt. Echter is het wel handig om voor een offerte langs te komen in onze showroom, zodat wij de offerte specifiek met u kunnen opstellen en bespreken.
Wat houdt het renoveren van mijn keuken precies in?
Door uw keuken te renoveren geven wij uw bestaande keuken een nieuw jasje. Doormiddel van de fronten, het werkblad, apparatuur en eventueel de handgrepen te vervangen krijgt u voor het oog weer een nieuwe keuken.

Betaling

Hoe zit het met de betaling van mijn keuken?

Bij Kalmeijer Keukens & Interieur kennen wij twee opties:

1. U betaalt bij de levering/montage van uw keuken de laatste termijn aan onze monteur. (Houdt er rekening mee dat uw pinlimiet hoog genoeg is ingesteld).
2. U maakt binnen 5 werkdagen de laatste aankooptermijn over op ons rekeningnummer IBAN NL59 INGB 0007 74 65 42 t.n.v. Kalmeijer Keukens B.V.

Inmeten

Wat als ik een nieuwbouwwoning heb?

Wanneer u een nieuwbouw woning heeft, dan moeten de binnenmuren er al staan om de inmeting te kunnen doen.

Hoe kan ik een inmeetafspraak inplannen?

Tijdens of na de aankoop zal een van onze adviseurs een inmeetafspraak met u plannen.

Moet ik thuis zijn als jullie de keuken komen inmeten?
Ja, bij vragen of aanpassingen aan uw keuken kunnen deze tijden het inmeten direct gecontroleerd en/of besproken worden.
Kan ik zelf ook een keuken inmeten?
Om onze kwaliteit te waarborgen komt er altijd een van onze specialisten uw keuken inmeten.
Hoelang duurt het inmeten?

Het inmeten zal ongeveer 1 uur in beslag nemen.

Montage

Hoelang duurt het monteren van mijn keuken?
Het monteren van uw keuken is afhankelijk van meerdere factoren. Over het algemeen berekenen wij minimaal 1 dag voor de montage van uw keuken. Mocht dit anders zijn dan wordt dat uiteraard met u besproken.

Overige

Is Kalmeijer Keukens & Interieur CBW-Erkend?
Kalmeijer Keukens & Interieur is CBW-erkend waarmee we gegarandeerde zekerheid bieden. Met deze CBW-erkenning hebben wij verkoopvoorwaarden die u extra goed beschermen bij de aankoop van uw keuken. Deze voorwaarden vindt u hier.
groepsfoto van de experts van Kalmeijer Keukens

Interesse? Neem contact met ons op.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Gouda en omgeving? Of wilt u meteen een afspraak maken? Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!