Landelijke keuken

Een van de specialismen van Kalmeijer Keukens & Interieur is het realiseren van uw ideale landelijke keuken. Geniet van de mooie combinatie van een natuurlijke sfeer en moderne apparatuur door te vertrouwen op onze uitstekende kwaliteit en service. Dat wat op uw offerte staat, staat ook op uw uiteindelijk factuur.

Natuurlijke materialen

Een landelijke keuken kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Zo zijn zulke keuken veelal voorzien van kaderdeuren zoals men die vroeger vaak tegenkwam in de Nederlandse boerderijen. Ook robuuste werkbladen van natuursteen of composiet geven een keuken een gezellige, natuurlijke uitstraling. Een vrijstaand fornuis of een grote, stenen spoelbak maken het plaatje van een landelijke keukenstijl helemaal compleet.

Plattelandse keuken van Kalmeijer Keukens

Nostalgische sfeer van het platteland

Deze nostalgische sfeer van het platteland wordt gecombineerd met de modernste keukenapparatuur. Op die manier geniet u van de uitstraling van vroeger, maar de moderne werking van nu! Hier bij Kalmeijer Keukens & Interieur beschikken we over alles wat nodig is om u van alle gemakken te voorzien!

Uw wensen staan voor ons te allen tijden centraal. Allereerst bespreken we tijdens een adviesgesprek wat er allemaal moet gebeuren om uw huidige keuken landelijk te maken, of om een nieuwe landelijke keuken voor u te realiseren. Alles wat we bespreken, leggen we voor u vast in een vrijblijvende offerte. Zo weten beide partijen waar zij aan toe zijn en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

groepsfoto van de experts van Kalmeijer Keukens

Interesse? Neem contact met ons op.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Gouda en omgeving? Of wilt u meteen een afspraak maken? Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!