Exclusieve keuken

Wilt u graag een keuken die eruit springt qua design en een verbeelding is van uw eigen karakter? Dan zijn de exclusieve keukens van Kalmeijer de beste optie voor u. Wij vertellen u graag meer over hoe u uw keuken kunt omtoveren tot een plek die écht van u is.

Kenmerken van een exclusieve keuken

Misschien vindt u het idee van een exclusieve keuken erg interessant, maar bent u er nog niet helemaal zeker van waaraan u zo’n keuken kan herkennen. Daar kunnen wij u verder mee helpen. Het eerste belangrijke kenmerk is de bewegingsruimte. Onze exclusieve keukens worden ruim opgezet, waardoor er veel bewegingsvrijheid is in en rondom de keuken. Een aansluitend kenmerk daarbij is dat er met een ruime opzet ook veel mogelijk is in hoe de keuken ingedeeld gaat worden. Een laatste kenmerk is dat de look and feel van deze keuken altijd voldoet aan de laatste ontwikkelingen en trends op keukengebied.

Plattelandse keuken van Kalmeijer Keukens

Luxe keukenapparatuur

Om uw exclusieve keuken compleet te maken, is natuurlijk luxe keukenapparatuur nodig. Apparatuur die niet alleen heel erg mooi oogt, maar ook nog eens heel fijn werkt. In die keuzes denken wij graag met u mee.

Zo kunt u bijvoorbeeld gebruikmaken van een Quooker, waarmee u direct kokend water kunt produceren. Hiermee heeft u binnen een twee minuten een heerlijk kopje thee. Of misschien wilt u geen afzuigkap meer boven uw kookplaat, maar erin. Dat noemen we een ”downdraft afzuigkap”. Hiervan ervaart u minder lawaai en het is makkelijk schoon te houden. 

 

Al uw wensen worden meegenomen

Er is dus veel mogelijk met een exclusieve keuken. En om deze helemaal af te stemmen op uw wensen, plannen wij graag een adviesgesprek met u in. In dit gesprek kunt u met één van onze adviseurs alle mogelijkheden bespreken die u heeft om een hoogwaardige keuken te creëren die past bij uw wensen. Aan het einde van dit gesprek heeft u een keuken bedacht die de weerspiegeling is van uw smaak. Daarna gaan wij aan de slag om deze keuken werkelijkheid te maken.

keuken met appels op aanrecht kalmeijer keukens
groepsfoto van de experts van Kalmeijer Keukens

Interesse? Neem contact met ons op.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Gouda en omgeving? Of wilt u meteen een afspraak maken? Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!