PVC vloeren

Bij Kalmeijer Keukens & Interieur bieden we PVC vloeren aan die bekend staan om hun duurzaamheid en veelzijdigheid. Deze kunststof vloerbedekking is opgebouwd uit meerdere lagen, wat zorgt voor een hoge mate van sterkte en veerkracht tegen dagelijkse slijtage. Een speciale coating maakt de vloer bovendien krasbestendig en waterafstotend, waardoor onze PVC vloeren perfect zijn voor keukens, badkamers, en andere vochtige ruimtes.

Hoogglans keuken met een moderne uitstraling

De voordelen van PVC vloeren

Onze PVC vloeren bieden diverse voordelen die ze aantrekkelijk maken voor elk interieur:

  • Zeer bestendig zijn tegen slijtage.
  • Eenvoudig schoon te maken en te onderhouden.
  • Zacht en warm onder de voeten.
  • Van natuurgetrouwe hout- en steenpatronen tot moderne abstracte designs.
  • Ideaal voor appartementen en meergezinswoningen.
Nostalgische keuken hoogglans

Ons assortiment

Wij bieden PVC vloeren van hoogwaardig kwaliteit aan onder ons eigen merk mFLOR. Deze vloeren zijn niet alleen sterk en geluiddempend, maar ook ontworpen om elk interieur te verrijken met hun warme, natuurlijke uitstraling. In onze showroom hebben wij een uitgebreide collectie van deze prachtige vloeren. Om u alvast een beeld te geven is hier een greep van onze PVC vloeren in Gouda.

Installatieproces van PVC vloeren in Gouda

Het installeren van onze PVC vloeren is eenvoudig en kan op verschillende ondergronden uitgevoerd worden. Of u nu kiest voor klik-PVC of voor plak-PVC, wij zorgen voor een gestroomlijnd en efficiënt installatieproces. Voor het beste resultaat en een maximale levensduur van uw vloer adviseren wij de installatie door onze professionele installateurs. Dus ben je op zoek naar PVC vloeren in Gouda? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Onderhoud en zorg voor PVC vloeren

Het onderhouden van de PVC vloeren is eenvoudig en vergt weinig tijd. Regelmatig vegen of stofzuigen houdt uw vloer schoon, terwijl voor een diepere reiniging een vochtige dweil volstaat. Belangrijk is om overmatig watergebruik te vermijden. Onze vloeren zijn bestand tegen veel voorkomende huishoudelijke vlekken en kunnen met de meeste niet-abrasieve schoonmaakmiddelen gereinigd worden, wat ze ideaal maakt voor drukbezochte ruimtes.

wandkast zwart kalmeijer keukens
groepsfoto van de experts van Kalmeijer Keukens

Interesse? Neem contact met ons op.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Gouda en omgeving? Of wilt u meteen een afspraak maken? Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!