Betonlook keuken

Bent u fan van de look and feel die beton met zich meebrengt in een interieur, maar twijfelt u om beton te gebruiken, omdat dit gevoelig is voor vlekken en krassen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u: een betoonlook keuken.  Hiermee geniet u wel van de uitstraling die u graag heeft in uw keuken, maar in een onderhoudsvriendelijke vorm. Wij helpen u graag aan een keuken in uw smaak. 

De voordelen van betonlook keukens

Allereerst heeft bij een betonlook minder last van vlekken en krassen, wat het erg makkelijk maakt om uw keuken mooi en netjes te houden. Daarnaast is het ook hittebestendig, wat goed van pas komt in een keuken. Als u voor een betonlook keuken gaat, krijgt u deze mooie uitstraling ook nog eens voor een lagere prijs dan bij de inzet van echt beton. 

Plattelandse keuken van Kalmeijer Keukens

Welke kleur past bij een betonlook keuken?

Om een stoere en robuuste uitstraling te creëren in uw huis kunt u beginnen bij een betonlook keuken. Doordat beton een hele natuurlijke uitstraling heeft, is het goed te combineren met andere natuurlijke tinten. U kunt hierbij denken aan hout en wit, maar ook RVS maakt uw betonlook keuken helemaal af. Bij Kalmeijer Keukens & Interieur denken we graag met u mee om de keuken te creëren die past bij uw wensen.

Bent u klaar voor een verandering in uw keuken? Dan nodigen wij u graag uit voor een adviesgesprek. Hierin bespreken wij met u wat er nodig is om uw huidige keuken om te toveren tot een betonlook keuken, of om een hele nieuwe betonlook keuken voor u te realiseren. Dit gesprek leggen wij vast in een vrijblijvende offerte. Dat helpt ons en u goed op de hoogte te blijven van de afspraken. Zo weten wij precies waarmee wij u verder kunnen helpen en weet u precies wat daar het kostenplaatje van is.

Is een betonlook tijdloos?

De inrichting van uw keuken is niet zomaar een project wat u ieder jaar opnieuw aanpakt. Wij snappen dat u daarom graag voor een interieurkeuze gaat die tijdloos is en daardoor lang meegaat in de mode. 

Dan is onze betonlook keuken een hele goede investering! Deel van de reden waarom deze stijl zoveel zichtbaar is, is omdat beton heel tijdloos is. Daar zorgt de rustige kleur voor. Zo’n rustige basis is goed te combineren met verschillende persoonlijke variaties in aankleding die u kunt afstemmen op de huidige interieurtrends. 

 

Plattelandse keuken van Kalmeijer Keukens
groepsfoto van de experts van Kalmeijer Keukens

Interesse? Neem contact met ons op.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Gouda en omgeving? Of wilt u meteen een afspraak maken? Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!