Industriële keuken

Bent u van een strakke look? Dan bent u bij ons aan het goede adres voor een industriële keuken. Geniet van een keuken met robuuste effecten, waar de ruwe randjes juist een huiselijk effect bieden. Wij helpen u graag aan een industriële keuken van kwaliteit die voldoet aan uw wensen. 

Kenmerkende elementen van een industriële keuken

Bij een industriële keuken zijn robuuste materialen een kernelement, bijvoorbeeld RVS, metaal, beton of ruw hout. Dit wordt gecombineerd met natuurlijke kleuren, zoals: grijs, bruin en zwart. Ruimtelijkheid is ook kenmerkend voor een industrieel interieur.

Plattelandse keuken van Kalmeijer Keukens

Strakke look en strakke afspraken

Om u te voorzien van een mooie industriële keuken, werken wij bij Kalmeijer Keukens & Interieur altijd vanuit uw wensen. Daarvoor voeren wij eerst een adviesgesprek, waarin we bespreken wat er nodig is om uw huidige keuken om te bouwen tot een industrieel spektakel, of om een hele nieuwe industriële keuken voor u te realiseren. Dit wordt vastgelegd in een vrijblijvende offerte. Zo weten beide partijen waar zij aan toe zijn en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

groepsfoto van de experts van Kalmeijer Keukens

Interesse? Neem contact met ons op.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Gouda en omgeving? Of wilt u meteen een afspraak maken? Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!