Topkwaliteit keukens & interieur

Voor topkwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben keukens, kasten en deuren van alle merken. Wij hebben kwaliteit en topservice hoog in het vaandel staan en brengen dus altijd een glimlach op het gezicht van onze klant.

Topkwaliteit keukens van Kalmeijer Keukens

Keukens

Kasten

familiebedrijf Kalmeijer Keukens

Familie vakmanschap bij Kalmeijer Keukens in Gouda

“Jullie denken goed mee met onze wensen en de mogelijkheden,” is iets wat wij vaak horen. “De samenwerking tussen pa en zoons is heel leuk om waar te nemen,” zei een van onze klanten treffend. En dat zijn precies de dingen waar wij ’s ochtends ons bed voor uitkomen. Om als familiebedrijf met veel plezier klanten te adviseren en hen blij te maken met een mooie keuken of nieuw interieur.

Geen verrassing achteraf

Of het nu gaat om een keuken of uw interieur: Bij Kalmeijer Keukens & Interieur weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Zodra duidelijk is wat er allemaal moet gebeuren, maakt onze adviseur een duidelijke, vrijblijvende offerte voor u. Geheel naar uw wensen maken wij de berekening voor wat uw nieuwe keuken of interieur u gaat kosten ofwel in de showroom van onze keukenwinkel in Gouda, ofwel bij u aan de keukentafel. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan; want bij ons is de offerte gelijk aan de uiteindelijke factuur.

Keukens Gouda: onze service

Wij verzorgen uw keukenrenovatie van A tot Z! Wij verwijderen, indien gewenst, uw oude keuken of interieur en voeren deze voor u af, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Tevens verleggen wij water-, gas- en elektriciteitsleidingen om het gewenste resultaat te behalen. Dit alles valt bij ons onder één dak en onder de van tevoren afgesproken factuur.

Bij Kalmeijer Keukens & Interieur vindt u alles op het gebied van keukens en interieur onder één dak. Wij zijn al meer dan 15 jaar werkzaam in Gouda en omgeving. Onze klanten zijn al die tijd al tevreden over onze werkwijze en het resultaat dat we leveren. Van het verwijderen tot en met het installeren van uw keuken bent u bij Kalmeijer Keukens & Interieur aan het juiste adres.

groepsfoto van de experts van Kalmeijer Keukens

Interesse? Neem contact met ons op.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Gouda en omgeving? Of wilt u meteen een afspraak maken? Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!

Keuken showroom Gouda

Keerkring 37,  2801 DG Gouda

Openingstijden showroom

Maandag             Gesloten

Dinsdag               9:00 – 18:00

Woensdag           9:00 – 18:00

Donderdag          9:00 – 18:00

Vrijdag                 9:00 – 18:00

Zaterdag             10:00 – 16:00

Zondag                Gesloten