Greeploze Keuken

Een keuken zonder zichtbare grepen zorgt voor een strak uiterlijk dat nog jaren een trend zal blijven.

Neem contact op

Voor optimaal gemak en een strakke look

Voor optimaal gemak en een strakke look kunt u het beste kiezen voor een greeploze keuken, tot in de details voor u verzorgd door Kalmeijer Keukens. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen u graag met het samenstellen van uw ideale keuken. De kwaliteit van onze greeploze keukenstijl is niet te bevatten!

De afgelopen jaren is greeploos de trend! Een keuken zonder zichtbare grepen zorgt namelijk voor een strak uiterlijk dat nog jarenlang actueel zal blijven. Geen wonder dat deze keukenstijl almaar in populariteit toeneemt. Maar hoe werkt zo’n greeploze keuken nu eigenlijk? Door het toepassen van de zogeheten soft-motion techniek kunt u ook zonder grepen nog heel eenvoudig keukenkasten en lades openen. De kwaliteit gaat dus zeker niet ten koste van de uitstraling en vice versa.

Naast het mooie aangezicht geniet u eveneens van een stukje extra veiligheid: greeploos betekent minder randjes en uitsteeksels om u aan te stoten. Ideaal in ieder huishouden, maar in het bijzonder in gezinnen met kinderen.

Een greeploze keuken is vaak voorzien van hoogglans gelakte fronten, maar zijdeglanslak, satijnlak en glasfronten zijn evengoed populaire mogelijkheden binnen het greeploze programma. Vanwege de strakke uitstraling is greeploos een veelvoorkomende keuze bij met name designkeukens en moderne keukens. Bij Kalmeijer Keukens heeft u de keuze uit verschillende stijlen en uitvoeringen. Samen met u bespreken we graag de mogelijkheden, zodat we zeker weten dat wij uw keuken aan al uw wensen kunnen laten voldoen.

Klinkt uw keuken greeploos laten maken u als muziek in de oren? Bel naar 0182-605839, laat een bericht achter via het formulier hieronder of kom gewoon eens langs bij ons in Gouda. De koffie staat al voor u klaar en wij helpen u met genoegen verder.

“Heel erg goed geholpen door Ruud en Mike, de keuken is echt schitterend geworden!”

B. Krijgsman

29 april 2018

Contact

Maak uw afspraak

 

Of het nu gaat om een keuken of uw interieur: Bij Kalmeijer weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Zodra duidelijk is wat er allemaal moet gebeuren, maakt onze adviseur een duidelijke, vrijblijvende offerte voor u. Geheel naar uw wensen maken wij de berekening voor wat uw nieuwe keuken of interieur u gaat kosten ofwel in de showroom van onze keukenwinkel in Gouda, ofwel bij u aan de keukentafel. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan; want bij ons is de offerte gelijk aan de uiteindelijke factuur.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Zuid-Holland? Of wilt u meteen een afspraak maken? Bel naar 0182-605839 of maak gebruik van ons contactformulier door op de onderstaande knop te klikken. Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!

 

Familie Piket

"Bij de familie Kalmeijer kom je als klant op de eerste plaats, geven goede tips, advies en denken mee!"

Familie Bank

"Ook als de situatie afwijkt, zoeken Mike Ruud altijd naar de juiste oplossing"

Meer referenties lezen, of zelf een referentie plaatsen?

KALMEIJER KEUKENS IN HET KORT:

De mannen achter Kalmeijer Keukens

Kalmeijer Keukens is een hecht familiebedrijf met passie voor keukens, interieur en vakmanschap. In ons familiebedrijf zijn alle facetten aanwezig welke een succesvolle onderneming nodig heeft

Onze keukens

Wij leveren een hoogwaardige kwaliteit keukens rechtstreeks vanuit Duitsland. Daarnaast renoveren wij keukens van alle merken, waar we alleen de beste onderdelen voor gebruiken.

Onze deuren, kasten en vloeren

Kalmeijer Keukens is ook expert op het gebied van interieur. Bij ons vind je verschillende soorten binnendeuren, buitendeuren, wandkasten, schuifkasten, inloopkasten en vloeren.

Openingstijden

Maandag
Op maandag zijn wij gesloten

 Dinsdag - Woensdag

10:00 - 18:00 

Donderdag
10:00 - 20:00

Vrijdag
10:00 - 18:00

Zaterdag
10:00 - 16:00

Zondag
Op zondag zijn wij gesloten

Contact

Adres van onze showroom

Kalmeijer Keukens & Interieur
Keerkring 37 - 39
2801 DG Gouda

☏  0182-605839
📧  info@kalmeijerkeukens.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Zeker wanneer u een vraag heeft, meer informatie wilt, of als u een offerte wilt aanvragen.

Kalmeijer keukens