Tijdloze Keuken

Een tijdloze keuken is actueel en klassiek, waardoor u er nog jarenlang plezier van heeft.

Neem contact op

Altijd eigentijds en up-to-date

Het ontwerpen en inbouwen van een nieuwe keuken is een proces waar behoorlijk wat bij komt kijken, u wilt daar niet ieder jaar weer mee bezig zijn. Kies daarom voor een tijdloze keuken in Gouda en laat Kalmeijer Keukens u hierbij helpen. Wij realiseren een klassieke en actuele keuken die aan al uw wensen voldoet en u nog jarenlang plezier bezorgt.

Om lang van uw keuken te kunnen genieten, is het belangrijk om ervoor de zorgen dat deze blijft voldoen aan moderne kwaliteitseisen. Op die manier hoeft u niet over een paar jaar alweer aan een keukenrenovatie te beginnen. Ook als u op een gegeven moment aan verhuizen toe bent, zorgt zo’n tijdloze keuken voor een flinke meerwaarde aan uw woning. Genoeg redenen dus om te kiezen voor een eigentijdse keuken!

Kalmeijer Keukens kijkt graag samen met u wat de mogelijkheden voor uw keuken zijn, of dit nu een nieuwe keuken of een verbouwing betreft. Iedere ruimte is per slot van rekening anders en vraagt om een andere aanpak. Samen met u gaan we om de keukentafel zitten om uw wensen te bespreken en een vrijblijvende offerte uit te brengen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Maar wat maakt een keuken nu tijdloos? Veelal zijn dit vormen en materialen die door de jaren heen actueel blijven, zodat u niet snel weer op uw nieuwe keuken uitgekeken bent. Denk bijvoorbeeld aan klassieke kleuren, strakke ontwerpen en natuurlijk de meest moderne keukenapparatuur. Zowel de moderne als landelijke keukens van Kalmeijer zijn in een tijdloos ontwerp leverbaar.

“Mike en Ruud zijn echt vakmensen en werken zeer netjes. Ook als de standaardsituatie afwijkt (waar doorsnee keukenbedrijven weglopen) zoeken Mike en Ruud altijd naar de juiste opllossing. Afspraken die van te voren zijn gemaakt worden volledig waargemaakt.”

Familie Bank

4 oktober 2018

Contact

Maak uw afspraak

 

Of het nu gaat om een keuken of uw interieur: Bij Kalmeijer weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Zodra duidelijk is wat er allemaal moet gebeuren, maakt onze adviseur een duidelijke, vrijblijvende offerte voor u. Geheel naar uw wensen maken wij de berekening voor wat uw nieuwe keuken of interieur u gaat kosten ofwel in de showroom van onze keukenwinkel in Gouda, ofwel bij u aan de keukentafel. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan; want bij ons is de offerte gelijk aan de uiteindelijke factuur.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Zuid-Holland? Of wilt u meteen een afspraak maken? Bel naar 0182-605839 of maak gebruik van ons contactformulier door op de onderstaande knop te klikken. Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!

 

Familie Piket

"Bij de familie Kalmeijer kom je als klant op de eerste plaats, geven goede tips, advies en denken mee!"

Familie Bank

"Ook als de situatie afwijkt, zoeken Mike Ruud altijd naar de juiste oplossing"

Meer referenties lezen, of zelf een referentie plaatsen?

KALMEIJER KEUKENS IN HET KORT:

De mannen achter Kalmeijer Keukens

Kalmeijer Keukens is een hecht familiebedrijf met passie voor keukens, interieur en vakmanschap. In ons familiebedrijf zijn alle facetten aanwezig welke een succesvolle onderneming nodig heeft

Onze keukens

Wij leveren een hoogwaardige kwaliteit keukens rechtstreeks vanuit Duitsland. Daarnaast renoveren wij keukens van alle merken, waar we alleen de beste onderdelen voor gebruiken.

Onze deuren, kasten en vloeren

Kalmeijer Keukens is ook expert op het gebied van interieur. Bij ons vind je verschillende soorten binnendeuren, buitendeuren, wandkasten, schuifkasten, inloopkasten en vloeren.

Openingstijden

Maandag
Op maandag zijn wij gesloten

 Dinsdag - Woensdag

10:00 - 18:00 

Donderdag
10:00 - 20:00

Vrijdag
10:00 - 18:00

Zaterdag
10:00 - 16:00

Zondag
Op zondag zijn wij gesloten

Contact

Adres van onze showroom

Kalmeijer Keukens & Interieur
Keerkring 37 - 39
2801 DG Gouda

☏  0182-605839
📧  info@kalmeijerkeukens.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Zeker wanneer u een vraag heeft, meer informatie wilt, of als u een offerte wilt aanvragen.

Kalmeijer keukens