Spoelbakken

Neem contact op

Spoelbakken tegen de scherpste prijzen

Bij Kalmeijer Keukens kunt u kiezen uit een breed assortiment spoelbakken tegen de scherpste prijzen. Een populaire keuze is de roestvrijstalen spoelbak, die desgewenst verkrijgbaar is in een strak design. Ideaal voor in de keuken, zeker omdat deze bestendig is tegen vlekken en makkelijk is schoon te houden. Bij een RVS bak heeft u keus uit vierkant, rond of langwerpig, en kunt u kiezen voor een enkele of een dubbele spoelbak of voor een combinatie van een kleine en grote spoelbak. Daarnaast kunt u qua materiaal ook kiezen voor een traditionele tegelspoelbak of voor een natuurstenen spoelbak.

Kalmeijer Keukens bouwt spoelbakken professioneel voor u in. Daarbij heeft u drie mogelijkheden: inleg/vlakbouw, opbouw of onderbouw. Bij inleg/vlakbouw ligt de rand van de spoelbak exact op gelijke hoogte met het aanrechtblad. Dit is letterlijk en figuurlijk de ‘schoonste’ vorm van inbouw. Want resten en water kunnen makkelijk in de spoelbak geveegd worden, wat het zeker voor in de keuken een ideale keuze maakt. Bovendien ziet het er mooi en strak uit. Bij de opbouw spoelbak ligt de spoelbakrand op het werkblad. Dit wordt vaak toegepast bij kunststof werkbladen. En bij een onderbouw spoelbak wordt de spoelbakrand iets onder het werkblad gemonteerd. De spoelbank ligt dan als het ware iets in het aanrechtblad verzonken. Kortom, met een fraai ingebouwde spoelbak geeft u uw keuken extra glans.

Wilt u voor een keuken een nieuwe spoelbak? Kies uit ons brede aanbod aan spoelbakken en laat deze door ons monteren! U kunt een afspraak maken via tel. 0182-605839. Wij komen dan bij u langs en maken voor u een offerte. Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden deze graag! Stuur en mailtje naar info@kalmeijerkeukens.nl.

“Wij vonden het een groot voordeel dat je de keuken uitzoekt bij de mannen die het gaan plaatsen.”

Familie Van Waas

7 november 2018

Contact

Maak uw afspraak

 

Of het nu gaat om een keuken of uw interieur: Bij Kalmeijer weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Zodra duidelijk is wat er allemaal moet gebeuren, maakt onze adviseur een duidelijke, vrijblijvende offerte voor u. Geheel naar uw wensen maken wij de berekening voor wat uw nieuwe keuken of interieur u gaat kosten ofwel in de showroom van onze keukenwinkel in Gouda, ofwel bij u aan de keukentafel. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan; want bij ons is de offerte gelijk aan de uiteindelijke factuur.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Zuid-Holland? Of wilt u meteen een afspraak maken? Bel naar 0182-605839 of maak gebruik van ons contactformulier door op de onderstaande knop te klikken. Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!

 

Familie Piket

"Bij de familie Kalmeijer kom je als klant op de eerste plaats, geven goede tips, advies en denken mee!"

Familie Bank

"Ook als de situatie afwijkt, zoeken Mike Ruud altijd naar de juiste oplossing"

Meer referenties lezen, of zelf een referentie plaatsen?

KALMEIJER KEUKENS IN HET KORT:

De mannen achter Kalmeijer Keukens

Kalmeijer Keukens is een hecht familiebedrijf met passie voor keukens, interieur en vakmanschap. In ons familiebedrijf zijn alle facetten aanwezig welke een succesvolle onderneming nodig heeft

Onze keukens

Wij leveren een hoogwaardige kwaliteit keukens rechtstreeks vanuit Duitsland. Daarnaast renoveren wij keukens van alle merken, waar we alleen de beste onderdelen voor gebruiken.

Onze deuren, kasten en vloeren

Kalmeijer Keukens is ook expert op het gebied van interieur. Bij ons vind je verschillende soorten binnendeuren, buitendeuren, wandkasten, schuifkasten, inloopkasten en vloeren.

Openingstijden

Maandag
Op maandag zijn wij gesloten

 Dinsdag - Woensdag

10:00 - 18:00 

Donderdag
10:00 - 20:00

Vrijdag
10:00 - 18:00

Zaterdag
10:00 - 16:00

Zondag
Op zondag zijn wij gesloten

Contact

Adres van onze showroom

Kalmeijer Keukens & Interieur
Keerkring 37 - 39
2801 DG Gouda

☏  0182-605839
📧  info@kalmeijerkeukens.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Zeker wanneer u een vraag heeft, meer informatie wilt, of als u een offerte wilt aanvragen.

Kalmeijer keukens