Referenties

Onze klanten delen graag hun ervaring en het behaalde resultaat met ons, maar nog veel liever met u. Kalmeijer Keukens streeft naar tevreden klanten, hopelijk bent u de volgende.

Onze klanten

Referenties lezen en plaatsen

Geniet u van het behaalde resultaat van uw gerenoveerde keuken, nieuwe keuken of interieur door Kalmeijer Keukens? Laat het ons en onze mogelijke toekomstige klanten weten door het onderstaande referentieformulier in te vullen.

Hier helpt u niet alleen ons mee, maar ook alle oriënterende en mogelijke klanten.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kalmeijer Keukens
Average rating:  
 4 reviews
by Walter & Karen on Kalmeijer Keukens
Heerlijk en ongedwongen

Beste familie Kalmeijer,

Hartelijk dank voor jullie vakwerk. We zijn erg blij met de gerenoveerde keuken en de reacties van vrienden en familie zijn ook erg positief. Het contact met jullie was ook heerlijk ongedwongen, zo hebben we het graag. Voorlopig kunnen we dus weer vooruit.

by Fam. Krammer on Kalmeijer Keukens
Renovatie keuken

Onze keuken met behoorlijk groene voorkant was aan renovatie toe. Na overleg met Ruud werden witte fronten besteld. Na een heel korte levertijd van maar 2 weken werden deze direct geplaatst. Een frisse witte keuken was het resultaat en we zijn ontzettend blij met de snelle service en het prima werk van Ruud en zijn zoon! Topbedrijf!

by Familie Van Waas on Kalmeijer Keukens
Uitstekende service

Wij zijn erg blij met de keuken geplaatst door Kalmeijer Keukens. De service is uitstekend en ze zijn zeer flexibel. Wij vonden het een groot voordeel dat je de keuken uitzoekt bij de mannen die het gaan plaatsen. Hierdoor weet je direct of je ideeën wel of niet gaan lukken. Ook komen er achteraf geen onverwachte kosten bij wat we bij het plaatsen van onze vorige keuken helaas wel hadden (bij een concurrent) Kalmeijer gaf ook veruit de beste prijs met de beste service. Wij kunnen iedereen een keuken van Kalmeijer aanbevelen.

by Familie Bank on Kalmeijer Keukens
Volledig tevreden

Mike en Ruud hebben vorige week onze nieuwe keuken geplaatst en dit naar volle tevredenheid. Mike en Ruud zijn echte vakmensen en werken zeer netjes. Ook als de standaard situatie afwijkt (waar doorsnee keukenbedrijven weglopen) zoeken Mike Ruud altijd naar de juiste oplossing Afspraken die van te voren zijn gemaakt worden volledig waargemaakt. Kortom een aanrader.

Contact

Maak uw afspraak

 

Of het nu gaat om een keuken of uw interieur: Bij Kalmeijer weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Zodra duidelijk is wat er allemaal moet gebeuren, maakt onze adviseur een duidelijke, vrijblijvende offerte voor u. Geheel naar uw wensen maken wij de berekening voor wat uw nieuwe keuken of interieur u gaat kosten ofwel in de showroom van onze keukenwinkel in Gouda, ofwel bij u aan de keukentafel. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan; want bij ons is de offerte gelijk aan de uiteindelijke factuur.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Zuid-Holland? Of wilt u meteen een afspraak maken? Bel naar 0182-605839 of maak gebruik van ons contactformulier door op de onderstaande knop te klikken. Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!

 

Familie Piket

"Bij de familie Kalmeijer kom je als klant op de eerste plaats, geven goede tips, advies en denken mee!"

Familie Bank

"Ook als de situatie afwijkt, zoeken Mike Ruud altijd naar de juiste oplossing"

Meer referenties lezen, of zelf een referentie plaatsen?

KALMEIJER KEUKENS IN HET KORT:

De mannen achter Kalmeijer Keukens

Kalmeijer Keukens is een hecht familiebedrijf met passie voor keukens, interieur en vakmanschap. In ons familiebedrijf zijn alle facetten aanwezig welke een succesvolle onderneming nodig heeft

Onze keukens

Wij leveren een hoogwaardige kwaliteit keukens rechtstreeks vanuit Duitsland. Daarnaast renoveren wij keukens van alle merken, waar we alleen de beste onderdelen voor gebruiken.

Onze deuren, kasten en vloeren

Kalmeijer Keukens is ook expert op het gebied van interieur. Bij ons vind je verschillende soorten binnendeuren, buitendeuren, wandkasten, schuifkasten, inloopkasten en vloeren.

Openingstijden

Maandag
Op maandag zijn wij gesloten

 Dinsdag - Woensdag

10:00 - 18:00 

Donderdag
10:00 - 20:00

Vrijdag
10:00 - 18:00

Zaterdag
10:00 - 16:00

Zondag
Op zondag zijn wij gesloten

Contact

Adres van onze showroom

Kalmeijer Keukens & Interieur
Keerkring 37 - 39
2801 DG Gouda

☏  0182-605839
📧  info@kalmeijerkeukens.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Zeker wanneer u een vraag heeft, meer informatie wilt, of als u een offerte wilt aanvragen.

Kalmeijer keukens