Referenties

Onze klanten delen graag hun ervaring en het behaalde resultaat met ons, maar nog veel liever met u. Kalmeijer Keukens streeft naar tevreden klanten, hopelijk bent u de volgende.

Onze klanten

Referenties lezen en plaatsen

Geniet u van het behaalde resultaat van uw gerenoveerde keuken, nieuwe keuken of interieur door Kalmeijer Keukens? Laat het ons en onze mogelijke toekomstige klanten weten door het onderstaande referentieformulier in te vullen.

Hier helpt u niet alleen ons mee, maar ook alle oriënterende en mogelijke klanten.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kalmeijer Keukens
Average rating:  
 28 reviews
by Fam Oostveen on Kalmeijer Keukens
Renovatie keuken

Vandaag de laatste dag van de renovatie, wat maakt dat een verschil. Wat eens een keuken was die een beetje uit de tijd raakte met oude apparaten is nu echt een plaatje aan het worden.
Nick en Mike werken hard maar secuur, we zouden het niet beter kunnen treffen. Het in de arm nemen van een klein, maar ervaren keukenbedrijf zoals Kalmeijer Keukens kan ik echt iedereen aanraden. Kastdeuren, achterwand en nieuwe apparaten, alles past perfect en wordt snel gemonteerd! Wij zijn heel blij met Kalmeijer Keukens,
Ruud, Nick en Mike: Super bedankt!

by Familie Rijken on Kalmeijer Keukens
In een ochtend tijd een bijna nieuwe keuken.

In een ochtend tijd een bijna nieuwe keuken. Erg tevreden. Bedankt voor de goede service.

by M. Zuur on Kalmeijer Keukens
Super aan het genieten van mijn mooie keuken.

Super aan het genieten van mijn mooie keuken. Bedankt Ruud en Mike!

by J. Meijer-Elsinga on Kalmeijer Keukens
Heel erg blij met de extra keukenkasten onder de bar! Bedankt!

Binnen een paar uur hebben we mooie keukenkasten onder de bar gekregen. Heel erg blij met deze extra ruimte. Goed werk geleverd!

by Fam. Rehorst on Kalmeijer Keukens
Ook gratis nieuwe koelkast geplaatst.

Perfecte service en een perfect resultaat. Helemaal blij mee, gewoon weer een nieuwe keuken. Ook gratis nieuwe koelkast geplaatst. En dat allemaal in 1 dag. Top!

by M. Janssen on Kalmeijer Keukens
Mooie afwerking en goede service!

Wij zijn heel blij met onze gerenoveerde keuken. Mooie afwerking en goede service!

by Fam. Vleck on Kalmeijer Keukens
Waarom een gehele nieuwe keuken, als de keuken laten renoveren naar eigen wens?

Waarom een gehele nieuwe keuken, als de keuken laten renoveren naar eigen wens? Onze keuken heeft een prima facelift gekregen. Goed meegedacht qua wensen en mogelijkheden. Alles keurig opgeruimd achtergelaten en al het afval meegenomen. Prima geregeld.

by Fam. Wijers on Kalmeijer Keukens
De week er na werd de keuken geplaatst. Met 2,5 dag zat de nieuwe keuken er in

Na lang wikken en wegen hadden wij besloten om de keuken, die echt wel aan vervanging toe was, te gaan vervangen. Eigenlijk was ons grootste probleem: de rommel! Oók het shoppen stond ons tegen, we wisten eigenlijk wel wat we wilden hebben. Na lang zoeken, viel onze keus op een particulier en niet op een winkel. We zochten eerlijke informatie maar ook het ter plekke bekijken of onze wensen wel gerealiseerd konden worden. Uiteindelijk een afspraak gemaakt met Ruud. Aan hem hebben we onze ideeën en problemen kenbaar gemaakt. Over de rommel werden we het snel eens. Er zou een scherm worden geplaatst tussen de kamer en de keuken om de meeste stof, door het verwijderen van de tegels, tegen te houden. Oók wordt de keuken plus de nieuwe apparatuur niet bij je thuis afgeleverd maar bij het magazijn van Ruud. We kregen eerlijke voorlichting. We hadden het idee om een hoekkast te nemen. Ruud liet zien hóe de kast zou komen te hangen en dat er weinig werkruimte tussen het kastje en het aanrecht over bleef. Óok de punten van de kast, m.b.t. het stoten van je hoofd, werden genoemd en ook de onhandige indeling m.b.t het inruimen van je servies. Bij een keukenzaak wordt "gewoon" een hoekkast verkocht. Ik hád onderkastjes, maar Ruud opperde dat lades overzichterlijker zijn en ook beter zijn in te ruimen. De "oude" wasemkap nam veel ruimte in beslag en Ruud stelde voor om eens te kijken naar een, voor ons, nieuw model. We hebben er een week over nagedacht en besloten om de keuken totaal te vernieuwen en dit via Kalmeijer te laten doen. Binnen vijf weken, na onze opdracht, werd de keuken bij Ruud afgeleverd. De week er na werd de keuken geplaatst. Met 2,5 dag zat de nieuwe keuken er in. Ontzettend blij zijn wij met de giga klus die Ruud en Mike, met af en toe hulp van zoon Dave, hebben geklaard! De rotzooi was tot een minimum beperkt en het huis plus carport werd, manvriendelijk, schoon opgeleverd. Mocht je overdenken om je keuken te renoveren of te vernieuwen, laat Kalmeijer Keukenrenovatie ter plekke de ruimte overzien. Dan krijg je eerlijke informatie en een prachtige afgewerkte keuken

by Frans en Irene on Kalmeijer Keukens
We hebben heel wat showrooms bezocht maar uiteindelijk gekozen voor een bedrijf dat echt vakmanschap biedt

We hebben heel wat showrooms bezocht maar uiteindelijk gekozen voor een bedrijf dat echt vakmanschap biedt. En daar zijn we achteraf heel tevreden over. We hebben precies de keuken die we zelf wilden. En ook alle bijkomende werkzaamheden (extra electriciteitsleiding, afvoerkanaal naar buiten) zijn perfect uitgevoerd. We zijn zeer tevreden en het was plezierig samenwerken.

by Fam. Schermer on Kalmeijer Keukens
Prettige mannen die goed weten waar ze mee bezig zijn

Afgelopen donderdag en vrijdag 9 en 10 maart is onze nieuwe keuken geplaatst door de firma Kalmeijer. Het gesprek vooraf waarbij wij nog twijfelde tussen renovatie of nieuw was al heel prettig en het plaatsen van de keuken hebben wij ook als prima ervaren. Prettige mannen die goed weten waar ze mee bezig zijn. De samenwerking tussen pa en zoon is heel leuk om waar te nemen. Wij zijn een mooie nieuwe keuken rijker tegen een goede prijs. Een bestekbak in een lade was in een hoekje stuk maar deze wordt nog nieuw na geleverd. Al met al een prima keuze en we zijn er heel gelukkig mee. Vooral de schuine afzuigkap en de Atag gas op glas kookplaat is geweldig. Dank mannen.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Contact

Maak uw afspraak

 

Of het nu gaat om een keuken of uw interieur: Bij Kalmeijer weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Zodra duidelijk is wat er allemaal moet gebeuren, maakt onze adviseur een duidelijke, vrijblijvende offerte voor u. Geheel naar uw wensen maken wij de berekening voor wat uw nieuwe keuken of interieur u gaat kosten ofwel in de showroom van onze keukenwinkel in Gouda, ofwel bij u aan de keukentafel. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan; want bij ons is de offerte gelijk aan de uiteindelijke factuur.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Zuid-Holland? Of wilt u meteen een afspraak maken? Bel naar 0182-605839 of maak gebruik van ons contactformulier door op de onderstaande knop te klikken. Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!

 

Familie Piket

"Bij de familie Kalmeijer kom je als klant op de eerste plaats, geven goede tips, advies en denken mee!"

Familie Bank

"Ook als de situatie afwijkt, zoeken Mike Ruud altijd naar de juiste oplossing"

Meer referenties lezen, of zelf een referentie plaatsen?

KALMEIJER KEUKENS IN HET KORT:

De mannen achter Kalmeijer Keukens

Kalmeijer Keukens is een hecht familiebedrijf met passie voor keukens, interieur en vakmanschap. In ons familiebedrijf zijn alle facetten aanwezig welke een succesvolle onderneming nodig heeft

Onze keukens

Wij leveren een hoogwaardige kwaliteit keukens rechtstreeks vanuit Duitsland. Daarnaast renoveren wij keukens van alle merken, waar we alleen de beste onderdelen voor gebruiken.

Onze deuren, kasten en vloeren

Kalmeijer Keukens is ook expert op het gebied van interieur. Bij ons vind je verschillende soorten binnendeuren, buitendeuren, wandkasten, schuifkasten, inloopkasten en vloeren.

Openingstijden

Maandag
Op maandag zijn wij gesloten

 Dinsdag - Woensdag

10:00 - 18:00 

Donderdag
10:00 - 20:00

Vrijdag
10:00 - 18:00

Zaterdag
10:00 - 16:00

Zondag
Op zondag zijn wij gesloten

Contact

Adres van onze showroom

Kalmeijer Keukens & Interieur
Keerkring 37 - 39
2801 DG Gouda

☏  0182-605839
📧  info@kalmeijerkeukens.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Zeker wanneer u een vraag heeft, meer informatie wilt, of als u een offerte wilt aanvragen.

Kalmeijer keukens