Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: Kalmeijer Keukens gevestigd aan de Keerkring 39, 2801 DG in Gouda. KvK-inschrijfnummer: 68090943 met NL85729748B01. Voor vragen of contact kun je mailen met info@kalmeijerkeukens.nl.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast,dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig. We onderscheiden 5 typen persoonsgegevens die we op deze website verwerken:
 

  1. Informatieaanvraag: veruit de meeste formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over een specifiek (fitness)programma, de tarieven, aanbiedingen of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

  2. Lidmaatschapadvies: wil je weten welk lidmaatschap of programma het beste bij je past? Dan hebben we iets meer informatie nodig dan naam, e-mail en telefoonnummer. We vragen je om, vrijwillig, antwoord te geven op een aantal vragen met betrekking tot jouw doelstellingen, wensen en verwachtingen bij een lidmaatschap. Jouw contactgegevens in combinatie met deze antwoorden worden uitsluitend gebruikt om jou vervolgens te informeren en adviseren over het best passende lidmaatschap.

  3. Kennismakingsafspraak: zowel een informatieaanvraag als lidmaatschapsadvies kan worden vervolgd met een uitnodiging om online een kennismakingsafspraak te maken. Als je besluit dit te doen (vrijwillig!), dan worden jouw persoonsoonsgegevens gebruikt om het door jouw gekozen afspraakmoment te bevestigen per e-mail/telefoon/sms.

  4. Nieuwsbrief: het kan zijn dat je jezelf aanmeldt voor de nieuwsbrief. Dit gebeurt altijd middels een verplichte dubbele opt-in. Na het aanmelden ontvang je periodiek de nieuwsbrief per e-mail om jou van de dienstverlening en algemene informatie rondom Kalmeijer Keukens te voorzien.

  5. Inschrijfformulier: het kan ook zijn dat we gebruik maken van een inschrijfformulier waarin we meer persoonsgegevens vragen dan naam, e-mail en telefoonnummer. Het inschrijfformulier dient ervoor om jou de kans te geven digitaal lid/klant te worden van Kalmeijer Keukens en voldoet aan alle wetgeving op dat gebied. Na inschrijving nemen we telefonisch contact met je op. Je hebt altijd het recht om je inschrijving te annuleren binnen de wettelijk bepaalde bedenktijd.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor alle reguliere contactformulieren (doel 1, 2 en 3 zoals bovenstaand beschreven) geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten. Bij een nieuwsbrief aanmelding bewaren we jouw gegevens zolang jij ingeschreven bent, je kunt je ten alle tijden zelf actief afmelden via een link in de nieuwsbrief.  Bij een online inschrijfformulier om klant/lid te worden van ons bedrijf, bewaren we jouw persoonsgegevens gedurende het gehele lidmaatschap om uitvoering te kunnen geven aan de overeenkomst. Ook als jouw gegevens tussentijds verwijderd zijn uit de informatie- en/of nieuwsbriefdatabase.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Kalmeijer Keukens samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Een belangrijke partner is www.YourFitStart.com, onderdeel van marketingbureau Hidden Profits Marketing. Deze website zorgt ervoor dat wij als bedrijf met jou als consument in contact kunnen komen en verwerkt/heeft dus toegang tot jouw gegevens. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@kalmeijerkeukens.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

  • Over ons

    De mannen achter..

    Kalmeijer Keukens is de afgelopen 10 jaar actief geweest in het renoveren van keukens. Onder de naam Kalmeijer Keukenrenovatie renoveerde wij; keukenkasten, keukendeuren, werkbladen, inbouwapparatuur, kranen,

    Lees meer
  • inbouwapparatuur

    Energiezuinige inbouwapparatuur

    Achter de mooie keukenfrontjes gaat de meest innovatieve energiezuinige inbouwapparatuur schuil. Fornuizen, (elektrische) kookplaten, combimagnetrons, heteluchtovens, vaatwassers, koel-vrieskasten...

    Lees meer
  • Kalmeijers keuken inspiratie

    Keukens van Duitse topkwaliteit

    Wij leveren hoogwaardige kwaliteit keukens rechtstreeks vanuit Duitsland. Onze keukens zijn standaard voorzien van het beste hang- en sluitwerk, soft-close looprailsystemen en de laden...

    Lees meer
  • Kalmeijer's Keukenrenovatie

    Kalmeijer's Keukenrenovatie

    Heeft uw keuken een update nodig? Wilt u het kookgedeelte een nieuwe uitstraling geven? Of zijn er onderdelen die aan vervanging toe zijn? Kalmeijer Keukens maakt met kleine aanpassingen een groot verschil...

    Lees meer

" Ook als de standaard situatie afwijkt zoeken Mike Ruud altijd naar de juiste oplossing"

Fam. Bank

"Bij Kalmeijer Keukens was dat anders, heb bij hun een gekeken wat ik wilde en wat kon."

M. den Outer

"Bij de fam. Kalmeijer kom je als klant op de eerste plaats, geven goede tips, advies en denken mee!"

Fam. Piket

"Niets is teveel, zelfs iets extra's doen ze als je het vraagt."

Fam. Brenkman

"De keuken is echt schitterend geworden"

B. Krijgsman

"Wat een uitstekende service van Kalmeijer!"

Fam. Drunen

"Ik kan ze aanbevelen!"

Fam. Dekker

"Wat ook prettig was dat buiten de offerte geen andere extra kosten in rekening werden gebracht."

B. van der Schoot

"Wij zijn heel erg tevreden, er werd snel en netjes gewerkt."

Fam. Bakker

"Prettige mannen die goed weten waar ze mee bezig zijn,"

Fam. Schermer
Frans en Irene

"We hebben heel wat showrooms bezocht maar uiteindelijk gekozen voor een bedrijf dat echt vakmanschap biedt"

Frans en Irene
Fam. Wijers

"De week er na werd de keuken geplaatst. Met 2,5 dag zat de nieuwe keuken er in"

Fam. Wijers

"Waarom een gehele nieuwe keuken, als de keuken laten renoveren naar eigen wens?"

Fam. Vleck

"Mooie afwerking en goede service!"

M. Janssen

"Ook gratis nieuwe koelkast geplaatst."

Fam. Rehorst
J. Meijer-Elsinga

"Heel erg blij met de extra keukenkasten onder de bar! Bedankt!"

J. Meijer-Elsinga
M. Zuur

"Super aan het genieten van mijn mooie keuken. Bedankt Ruud en Mike!"

M. Zuur
Familie Rijken

"In een ochtend tijd een bijna nieuwe keuken. "

Familie Rijken

"In 2 dagen metamorfose van mijn keuken! "

C. Boeren Brands
Familie Gerritsen

"Helemaal blij met onze vernieuwde keuken! Bedankt Ruud en Mike"

Familie Gerritsen

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.