Over Kalmeijer

Kalmeijer is al ruim 10 jaar actief in het vak. Lees hier meer over ons, ons werk én onze werkwijze.

 

Waar het allemaal begon…

Een familiebedrijf vol passie en vakmanschap

Kalmeijer Keukens is een hecht familiebedrijf met passie voor keukens, interieur en vakmanschap. Ruim tien jaar geleden begonnen vader Ruud Kalmeijer en zoon Mike Kalmeijer, na jarenlange ervaring in de aannemerij, met het renoveren van keukens. Onder de naam Kalmeijer Keukenrenovatie renoveerden de mannen van Kalmeijer keukenkasten, keukendeuren, werkbladen, inbouwapparatuur, kranen, spoelbakken, afzuigkappen en meer.

Daarnaast begon de vraag naar nieuwe keukens steeds meer te steigen. De consument was op zoek naar eerlijkheid en transparantie, waardoor er steeds minder vertrouwen was in de huidige keukenbranche. Kalmeijer heeft er om die reden voor gekozen om ook nieuwe keukens aan te bieden, welke wij presenteren in onze showroom. In onze showroom kunt u, onder het genot van een kopje koffie, advies inwinnen over zowel keukenrenovaties, nieuwe keukens en sinds kort ook over interieur.

Kalmeijer Keukens is namelijk nog steeds aan het uitbreiden. Vader Ruud heeft nog meer zonen die sinds kort actief zijn binnen Kalmeijer Keukens. Naast Ruud, werken ook Nick en Dave nu bij het bedrijf. Nick ondersteunt en adviseert bij het plaatsen en monteren van keukens en interieur, terwijl Dave Kalmeijer, met zijn marketing achtergrond en kennis, verantwoordelijk is voor het bereiken vand e doelgroep van Kalmeijer Keukens.

Sinds kort hebben wij de specialisaties kasten, deuren en vloeren ook in onze showroom op de Keerkring 39 in Gouda opgenomen. Naast de trends en ontwikkelingen die wij u meegeven, is de hechtheid van het bedrijf een bijkomend voordeel, want naast verkoper zijn Ruud en Mike ook de monteur die uw wensen en dromen laten uitkomen. Het grootse voordeel hiervan is dat gemaakte afspraken altijd nageleefd en gerealiseerd worden tijdens het plaatsen of renoveren van uw keuken.

Naast kwaliteit staan wij voor eerlijkheid en transparantie. Zo hoeft u als klant bij ons nooit een offerte te tekenen en kennen wij geen “addertjes onder het gras”. Onze prijs op de offerte is de prijs die u aantreft op onze factuur. Geen cent meer!

Hoe wij te werk gaan

Onze werkwijze

Een keuken uitzoeken die bij uw wensen en interieur van uw huis past is in de meeste gevallen een lastige opgave. Aan welke eisen moet uw keukenapparatuur voldoen? Wat voor type keuken wilt u? Wat is uw budget? Wat zijn de mogelijkheden?

Wij van Kalmeijer Keukens hanteren een professionele en eerlijke werkwijze waardoor wij niks over het hoofd zien en uw droomkeuken samen met u kunnen realiseren. Nadat wij alles met u hebben besproken maken wij gratis voor u een offerte met daarbij een 3D tekening, zodat u een goed beeld krijgt van uw nieuwe droomkeuken.

Wanneer u een afspraak met ons maakt (via telefoon, e-mail of contactformulier), plannen wij zo snel mogelijk een adviesgesprek in. Tijdens het adviesgesprek bespreekt u samen met een van onze adviseurs uw wensen en mogelijkheden. Tijdens dit gesprek bepaald u de stijl van uw keuken of interieur.

Als u na het uitgebreide advies uw keuze heeft gemaakt, zal u direct (indien mogelijk) van ons een offerte ontvangen. Kalmeijer Keukens hecht waarde aan haar klanten en legt geen druk op haar klanten om tot overeenstemming te komen over de eventuele koop. Bij ons bent u altijd welkom voor een tweede gesprek..

Na het tekenen van de overeenkomst worden de artikelen voor u besteld. Na ontvangst van de artikelen zal Kalmeijer keukens uw keuken renoveren of plaatsen, op de datum en tijdstip zoals met u is afgesproken.

Als het door u gewenste resultaat behaald is door Kalmeijer Keukens en u tevreden bent zit ons werk er op. Mocht u naderhand toch nog vragen en/of opmerkingen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar. Wij wensen u alvast veel plezier van uw nieuwe keuken en interieur!

waar wij voor staan

Ons PEFC-keurmerk

Bij Kalmeijer bezitten al onze producten het PEFC keurmerk, hierbij kunt u er zeker van zijn dat u een perfecte keuze maakt voor prachtige keukenmeubelen van natuurlijke, duurzame grondstoffen. Zo helpen we samen mee met het behouden van onze natuur!

Het PEFC keurmerk op een product laat zien dat het product gemaakt is van materialen afkomstig uit een gecertificeerd PEFC bos(uiteraard alleen het materiaal wat uit een bos komt). Een PEFC bos is een bos dat bestaat onder de strengste milieu, sociale en economische wetten. PEFC zorgt ervoor dat deze bossen nog generaties zullen blijven bestaan.

Door het PEFC keurmerk kunnen we onze keukenmeubelen volgen van begin tot eind, tot het product wat u uiteindelijk koopt, zoals onze keukens bij Kalmeijer. Naast het feit dat het materiaal afkomstig is uit het gecertificeerd PEFC bos, beschermt het PEFC ook de rechten van de arbeiders die aan het product werken.

Als u via ons uw nieuwe keuken meubelen aanschaft, bent u verzekerd van een hoog kwaliteit product welke ook duurzaam en verantwoord is voor onze aarde.

Wat wij bieden

Kalmeijer Keukens in een notendop:

Gratis én snel een offerte met 3D-tekening

Écht vakmanschap

Vele tevreden klanten ging u voor

Naast kwaliteit en service staan wij voor eerlijkheid en transparantie

Ruim 10 jaar ervaring

Twijfelt u? Kom gerust nog eens langs voor een kop koffie!

Contact

Maak uw afspraak

 

Of het nu gaat om een keuken of uw interieur: Bij Kalmeijer weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Zodra duidelijk is wat er allemaal moet gebeuren, maakt onze adviseur een duidelijke, vrijblijvende offerte voor u. Geheel naar uw wensen maken wij de berekening voor wat uw nieuwe keuken of interieur u gaat kosten ofwel in de showroom van onze keukenwinkel in Gouda, ofwel bij u aan de keukentafel. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan; want bij ons is de offerte gelijk aan de uiteindelijke factuur.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Zuid-Holland? Of wilt u meteen een afspraak maken? Bel naar 0182-605839 of maak gebruik van ons contactformulier door op de onderstaande knop te klikken. Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!

 

Familie Piket

"Bij de familie Kalmeijer kom je als klant op de eerste plaats, geven goede tips, advies en denken mee!"

Familie Bank

"Ook als de situatie afwijkt, zoeken Mike Ruud altijd naar de juiste oplossing"

Meer referenties lezen, of zelf een referentie plaatsen?

KALMEIJER KEUKENS IN HET KORT:

De mannen achter Kalmeijer Keukens

Kalmeijer Keukens is een hecht familiebedrijf met passie voor keukens, interieur en vakmanschap. In ons familiebedrijf zijn alle facetten aanwezig welke een succesvolle onderneming nodig heeft

Onze keukens

Wij leveren een hoogwaardige kwaliteit keukens rechtstreeks vanuit Duitsland. Daarnaast renoveren wij keukens van alle merken, waar we alleen de beste onderdelen voor gebruiken.

Onze deuren, kasten en vloeren

Kalmeijer Keukens is ook expert op het gebied van interieur. Bij ons vind je verschillende soorten binnendeuren, buitendeuren, wandkasten, schuifkasten, inloopkasten en vloeren.

Openingstijden

Maandag
Op maandag zijn wij gesloten

 Dinsdag - Woensdag

10:00 - 18:00 

Donderdag
10:00 - 20:00

Vrijdag
10:00 - 18:00

Zaterdag
10:00 - 16:00

Zondag
Op zondag zijn wij gesloten

Contact

Adres van onze showroom

Kalmeijer Keukens & Interieur
Keerkring 37 - 39
2801 DG Gouda

☏  0182-605839
📧  info@kalmeijerkeukens.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Zeker wanneer u een vraag heeft, meer informatie wilt, of als u een offerte wilt aanvragen.

Kalmeijer keukens