Moderne Keuken

Een moderne keuken heeft strakke lijnen, een gladde afwerking en moderne materialen. Onze moderne keukens zijn altijd een goede keuze!

Neem contact op

Eigentijds en strak keukenplezier

Geeft u de voorkeur aan strakke lijnen, een gladde afwerking en moderne materialen? Dan is de moderne keuken van Kalmeijer Keukens voor u vast en zeker de juiste keuze. Wij beschikken over alle benodigdheden en natuurlijk over alle expertise om voor u een strakke, up-to-date keuken te realiseren. En dat tegen een scherpe prijs.

Strakke vormgeving, geavanceerde keukenapparatuur, brede laden en aandacht voor ergonomie. Dat zijn enkele punten die moderne keukens typeren. Eyecatchers binnen een dergelijke moderne keukenstijl zijn vaak een kookeiland, greeploze fronten en een aparte designkraan. In combinatie met materialen zoals hout, steen, glas, RVS of hoogwaardig kunststof krijg zo’n moderne keuken écht een strakke en eigentijdse uitstraling.

Een moderne keuken kan zowel een nieuwe keuken als een keukenrenovatie betreffen. Met een keuken in deze stijl zorgt u ervoor dat uw keuken modern is en dat ook zo lang mogelijk blijft. Zo geniet u nog lang van het prachtige resultaat én bespaart u zeker op lange termijn flink op kosten.

De werkwijze van Kalmeijer Keukens kenmerkt zich door een klantgerichte, meedenkende houding. Wij vinden het belangrijk dat wij al uw wensen begrijpen en goed verwerken, zodat u straks echt met plezier kunt koken, eten en samenzijn in de keuken van uw dromen. Daarom gaan wij ten eerste graag met u om de tafel zitten. Wat voor keuken ziet u voor zich? Aan welke eisen moet de keuken voldoen? Dit en meer leggen wij vervolgens vast in een gratis offerte met 3D-tekening, zodat u een duidelijk beeld heeft. Gaat u akkoord? Dan gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag.

“Wij vonden het een groot voordeel dat je de keuken uitzoekt bij de mannen die het gaan plaatsen. Hierdoor weet je direct of je ideeën wel of niet gaan lukken.”

Familie Van Waas

7 november 2018

Contact

Maak uw afspraak

 

Of het nu gaat om een keuken of uw interieur: Bij Kalmeijer weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Zodra duidelijk is wat er allemaal moet gebeuren, maakt onze adviseur een duidelijke, vrijblijvende offerte voor u. Geheel naar uw wensen maken wij de berekening voor wat uw nieuwe keuken of interieur u gaat kosten ofwel in de showroom van onze keukenwinkel in Gouda, ofwel bij u aan de keukentafel. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan; want bij ons is de offerte gelijk aan de uiteindelijke factuur.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Zuid-Holland? Of wilt u meteen een afspraak maken? Bel naar 0182-605839 of maak gebruik van ons contactformulier door op de onderstaande knop te klikken. Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!

 

Familie Piket

"Bij de familie Kalmeijer kom je als klant op de eerste plaats, geven goede tips, advies en denken mee!"

Familie Bank

"Ook als de situatie afwijkt, zoeken Mike Ruud altijd naar de juiste oplossing"

Meer referenties lezen, of zelf een referentie plaatsen?

KALMEIJER KEUKENS IN HET KORT:

De mannen achter Kalmeijer Keukens

Kalmeijer Keukens is een hecht familiebedrijf met passie voor keukens, interieur en vakmanschap. In ons familiebedrijf zijn alle facetten aanwezig welke een succesvolle onderneming nodig heeft

Onze keukens

Wij leveren een hoogwaardige kwaliteit keukens rechtstreeks vanuit Duitsland. Daarnaast renoveren wij keukens van alle merken, waar we alleen de beste onderdelen voor gebruiken.

Onze deuren, kasten en vloeren

Kalmeijer Keukens is ook expert op het gebied van interieur. Bij ons vind je verschillende soorten binnendeuren, buitendeuren, wandkasten, schuifkasten, inloopkasten en vloeren.

Openingstijden

Maandag
Op maandag zijn wij gesloten

 Dinsdag - Woensdag

10:00 - 18:00 

Donderdag
10:00 - 20:00

Vrijdag
10:00 - 18:00

Zaterdag
10:00 - 16:00

Zondag
Op zondag zijn wij gesloten

Contact

Adres van onze showroom

Kalmeijer Keukens & Interieur
Keerkring 37 - 39
2801 DG Gouda

☏  0182-605839
📧  info@kalmeijerkeukens.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Zeker wanneer u een vraag heeft, meer informatie wilt, of als u een offerte wilt aanvragen.

Kalmeijer keukens