Landelijke Keuken

Een landelijke keuken geeft een mooie combinatie van een natuurlijke en gezellige sfeer, met de modernste keukenapparatuur.

Neem contact op

Proef de sfeer van het platteland bij Kalmeijer Keukens

Een van de specialismen van Kalmeijer Keukens is het realiseren van uw ideale landelijke keuken. Geniet van de mooie combinatie van een natuurlijke sfeer en moderne apparatuur door te vertrouwen op onze uitstekende kwaliteit en service. Dat wat op uw offerte staat, staat ook op uw uiteindelijk factuur.

Een landelijke keuken kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Zo zijn zulke keuken veelal voorzien van kaderdeuren zoals men die vroeger vaak tegenkwam in de Nederlandse boerderijen. Ook robuuste werkbladen van natuursteen of composiet geven een keuken een gezellige, natuurlijke uitstraling. Een vrijstaand fornuis of een grote, stenen spoelbak maken het plaatje van een landelijke keukenstijl helemaal compleet.

Deze nostalgische sfeer van het platteland wordt gecombineerd met de modernste keukenapparatuur. Op die manier geniet u van de uitstraling van vroeger, maar de moderne werking van nu! Hier bij Kalmeijer Keukens beschikken we over alles wat nodig is om u van alle gemakken te voorzien!

Uw wensen staan voor ons te allen tijden centraal. Allereerst bespreken we tijdens een adviesgesprek wat er allemaal moet gebeuren om uw huidige keuken landelijk te maken, of om een nieuwe landelijke keuken voor u te realiseren. Alles wat we bespreken, leggen we voor u vast in een vrijblijvende offerte. Zo weten beide partijen waar zij aan toe zijn en komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Bij ons is de offerte namelijk gelijk aan de factuur! Wij kunnen u vanaf de offerte tot aan de oplevering ontzorgen.

“Kalmeijer Keukens keek echt naar wat ik wilde en wat kon. Een professioneel bedrijf dat meedenkt en betrouwbaar is”

M. den Outer

28 augustus 2018

Contact

Maak uw afspraak

 

Of het nu gaat om een keuken of uw interieur: Bij Kalmeijer weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Zodra duidelijk is wat er allemaal moet gebeuren, maakt onze adviseur een duidelijke, vrijblijvende offerte voor u. Geheel naar uw wensen maken wij de berekening voor wat uw nieuwe keuken of interieur u gaat kosten ofwel in de showroom van onze keukenwinkel in Gouda, ofwel bij u aan de keukentafel. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan; want bij ons is de offerte gelijk aan de uiteindelijke factuur.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Zuid-Holland? Of wilt u meteen een afspraak maken? Bel naar 0182-605839 of maak gebruik van ons contactformulier door op de onderstaande knop te klikken. Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!

 

Familie Piket

"Bij de familie Kalmeijer kom je als klant op de eerste plaats, geven goede tips, advies en denken mee!"

Familie Bank

"Ook als de situatie afwijkt, zoeken Mike Ruud altijd naar de juiste oplossing"

Meer referenties lezen, of zelf een referentie plaatsen?

KALMEIJER KEUKENS IN HET KORT:

De mannen achter Kalmeijer Keukens

Kalmeijer Keukens is een hecht familiebedrijf met passie voor keukens, interieur en vakmanschap. In ons familiebedrijf zijn alle facetten aanwezig welke een succesvolle onderneming nodig heeft

Onze keukens

Wij leveren een hoogwaardige kwaliteit keukens rechtstreeks vanuit Duitsland. Daarnaast renoveren wij keukens van alle merken, waar we alleen de beste onderdelen voor gebruiken.

Onze deuren, kasten en vloeren

Kalmeijer Keukens is ook expert op het gebied van interieur. Bij ons vind je verschillende soorten binnendeuren, buitendeuren, wandkasten, schuifkasten, inloopkasten en vloeren.

Openingstijden

Maandag
Op maandag zijn wij gesloten

 Dinsdag - Woensdag

10:00 - 18:00 

Donderdag
10:00 - 20:00

Vrijdag
10:00 - 18:00

Zaterdag
10:00 - 16:00

Zondag
Op zondag zijn wij gesloten

Contact

Adres van onze showroom

Kalmeijer Keukens & Interieur
Keerkring 37 - 39
2801 DG Gouda

☏  0182-605839
📧  info@kalmeijerkeukens.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Zeker wanneer u een vraag heeft, meer informatie wilt, of als u een offerte wilt aanvragen.

Kalmeijer keukens