Kranen & Quookers

Neem contact op

Water gebruikt u in de keuken alom

Koken, schoonmaak, even een glaasje voor de dorst… Water gebruikt u in de keuken alom. Een kraan voor watertoevoer is dan ook een essentieel onderdeel van iedere keuken. Maar omdat deze functioneel is, betekent dat natuurlijk niet dat hij er spartaans uit hoeft te zien. Kies juist voor een van onze vele ontwerpen van klassiek tot design voor een kraan die precies past bij úw keuken.

Met de juiste kraan maakt u uw keuken helemaal af. Bij Kalmeijer Keukens kunt u kiezen voor allerhande kranen en quookers die u maar wilt. Van een design kraan tot een klassieke kraan, ieder soort ontwerp hebben wij wel ter beschikking. Bovendien hebben wij kranen en quookers van elk merk en in iedere prijsklasse. Denk bijvoorbeeld aan een fraaie chromen keukenmengkraan, of een professionele keukenkraan met uittrekbare handdouche. Het is maar net wat er het beste in uw keuken en binnen uw budget past.

Naast reguliere kranen en quookers kunt u tegenwoordig ook kiezen voor de kokend-waterkraan van diverse merken, zoals Quooker. Hierbij heeft u de keus tussen een kokend-waterkraan met bijpassende mengkraan of de nieuwe Quooker Fusion met één enkele kraan voor warm, koud en kokend water. Allebei even veilig en verkrijgbaar in acht modellen en drie afwerkingen. Het handige van een Quooker of andere kokend-waterkraan is dat u direct kokend water heeft, waardoor thee zetten en soep maken een fluitje van een cent is. En ook bij het koken levert de kraan u heel veel tijdwinst op. Het is dan ook niet voor niets dan de kokend-waterkraan al in één op de vijf keukens wordt geplaatst.

Interesse in onze kranen en quookers of wilt u meer informatie of advies? Neem gerust contact met ons op via tel. 0182-605839 of info@kalmeijerkeukens.nl. Wij staan u graag te woord!

“In twee dagen een metamorfose van mijn keuken! Alles was volgens afspraak, helemaal top.”

C. Boeren Brands

10 maart 2013

Contact

Maak uw afspraak

 

Of het nu gaat om een keuken of uw interieur: Bij Kalmeijer weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Zodra duidelijk is wat er allemaal moet gebeuren, maakt onze adviseur een duidelijke, vrijblijvende offerte voor u. Geheel naar uw wensen maken wij de berekening voor wat uw nieuwe keuken of interieur u gaat kosten ofwel in de showroom van onze keukenwinkel in Gouda, ofwel bij u aan de keukentafel. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan; want bij ons is de offerte gelijk aan de uiteindelijke factuur.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Zuid-Holland? Of wilt u meteen een afspraak maken? Bel naar 0182-605839 of maak gebruik van ons contactformulier door op de onderstaande knop te klikken. Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!

 

Familie Piket

"Bij de familie Kalmeijer kom je als klant op de eerste plaats, geven goede tips, advies en denken mee!"

Familie Bank

"Ook als de situatie afwijkt, zoeken Mike Ruud altijd naar de juiste oplossing"

Meer referenties lezen, of zelf een referentie plaatsen?

KALMEIJER KEUKENS IN HET KORT:

De mannen achter Kalmeijer Keukens

Kalmeijer Keukens is een hecht familiebedrijf met passie voor keukens, interieur en vakmanschap. In ons familiebedrijf zijn alle facetten aanwezig welke een succesvolle onderneming nodig heeft

Onze keukens

Wij leveren een hoogwaardige kwaliteit keukens rechtstreeks vanuit Duitsland. Daarnaast renoveren wij keukens van alle merken, waar we alleen de beste onderdelen voor gebruiken.

Onze deuren, kasten en vloeren

Kalmeijer Keukens is ook expert op het gebied van interieur. Bij ons vind je verschillende soorten binnendeuren, buitendeuren, wandkasten, schuifkasten, inloopkasten en vloeren.

Openingstijden

Maandag
Op maandag zijn wij gesloten

 Dinsdag - Woensdag

10:00 - 18:00 

Donderdag
10:00 - 20:00

Vrijdag
10:00 - 18:00

Zaterdag
10:00 - 16:00

Zondag
Op zondag zijn wij gesloten

Contact

Adres van onze showroom

Kalmeijer Keukens & Interieur
Keerkring 37 - 39
2801 DG Gouda

☏  0182-605839
📧  info@kalmeijerkeukens.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Zeker wanneer u een vraag heeft, meer informatie wilt, of als u een offerte wilt aanvragen.

Kalmeijer keukens