Keukenlades

Neem contact op

Geruisloze keukenlades van Kalmeijer

Kalmeijer Keukenrenovatie uit Gouda zorgt graag dat uw keuken volledig naar wens is – dat deze op en top comfortabel en gebruiksvriendelijk is, en er bovendien tiptop uitziet. Dit doen wij onder andere door keukenlaadjes te plaatsen die geruisloos hun werk doen. Lees snel verder over dit gemakkelijke en innovatieve type lades.

De tijd dat keukenlades met een klap achter u dichtvielen en daarmee niet alleen het huishouden lieten schrikken, maar ook beschadigd konden raken, ligt al een tijdje achter ons. Op al onze ladekasten zit tegenwoordig standaard het luxueuze soft-close systeem: een comfortabel dempingsysteem op ladegeleiders. Dankzij dit schuifsysteem openen de lades keer op keer soepel en sluiten ze geruisloos. Zo heeft u nooit meer last van ongewenste harde geluiden en blijven uw lades daarnaast langer schadevrij. U bespaart daarmee kosten en geniet bovendien veel langer van een mooie en goed werkende keuken.

Wij van Kalmeijer Keukens bieden u uitstekende service en kennis gebaseerd op jaren van ervaring tegen scherpe tarieven. U betaalt nooit teveel en eindigt gegarandeerd met een resultaat waar u helemaal tevreden mee bent. Interesse? Bel vandaag nog voor een afspraak en offerte naar tel. 0182-605839. Voor vragen kunt u ook altijd bij ons terecht via info@kalmeijerkeukens.nl.

“Wij vonden het een groot voordeel dat je de keuken uitzoekt bij de mannen die het gaan plaatsen.”

Familie Van Waas

7 november 2018

Contact

Maak uw afspraak

 

Of het nu gaat om een keuken of uw interieur: Bij Kalmeijer weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Zodra duidelijk is wat er allemaal moet gebeuren, maakt onze adviseur een duidelijke, vrijblijvende offerte voor u. Geheel naar uw wensen maken wij de berekening voor wat uw nieuwe keuken of interieur u gaat kosten ofwel in de showroom van onze keukenwinkel in Gouda, ofwel bij u aan de keukentafel. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan; want bij ons is de offerte gelijk aan de uiteindelijke factuur.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Zuid-Holland? Of wilt u meteen een afspraak maken? Bel naar 0182-605839 of maak gebruik van ons contactformulier door op de onderstaande knop te klikken. Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!

 

Familie Piket

"Bij de familie Kalmeijer kom je als klant op de eerste plaats, geven goede tips, advies en denken mee!"

Familie Bank

"Ook als de situatie afwijkt, zoeken Mike Ruud altijd naar de juiste oplossing"

Meer referenties lezen, of zelf een referentie plaatsen?

KALMEIJER KEUKENS IN HET KORT:

De mannen achter Kalmeijer Keukens

Kalmeijer Keukens is een hecht familiebedrijf met passie voor keukens, interieur en vakmanschap. In ons familiebedrijf zijn alle facetten aanwezig welke een succesvolle onderneming nodig heeft

Onze keukens

Wij leveren een hoogwaardige kwaliteit keukens rechtstreeks vanuit Duitsland. Daarnaast renoveren wij keukens van alle merken, waar we alleen de beste onderdelen voor gebruiken.

Onze deuren, kasten en vloeren

Kalmeijer Keukens is ook expert op het gebied van interieur. Bij ons vind je verschillende soorten binnendeuren, buitendeuren, wandkasten, schuifkasten, inloopkasten en vloeren.

Openingstijden

Maandag
Op maandag zijn wij gesloten

 Dinsdag - Woensdag

10:00 - 18:00 

Donderdag
10:00 - 20:00

Vrijdag
10:00 - 18:00

Zaterdag
10:00 - 16:00

Zondag
Op zondag zijn wij gesloten

Contact

Adres van onze showroom

Kalmeijer Keukens & Interieur
Keerkring 37 - 39
2801 DG Gouda

☏  0182-605839
📧  info@kalmeijerkeukens.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Zeker wanneer u een vraag heeft, meer informatie wilt, of als u een offerte wilt aanvragen.

Kalmeijer keukens