Keukendeuren

Neem contact op

Keukendeuren bepalen de uitstraling van uw keuken

De uitstraling van uw keuken als geheel wordt voor een groot deel bepaald door uw keukendeuren. De vorm, kleur en finish hiervan, kan een keuken een compleet ander uiterlijk geven. Hiervoor, en ook voor de reparatie van uw keukendeurtjes, kunt u rekenen op de deskundige service van Kalmeijer Keukens.

Omdat uw keukendeuren zo bepalend zijn voor het uiterlijk van uw keuken, is het belangrijk maar ook prettig om deze goed bij te houden. Dit kunt u met gerust hart overlaten aan onze experts. Hangt er een keukendeurtje een beetje scheef? Dan zetten we dat graag recht voor u. Of laat de folie los? Dan beoordelen we de situatie en kijken we hoe dat het beste voor u kunnen oplossen. Wij maken van uw keukendeurtje weer een lust voor het oog!

Ook wanneer u zo langzamerhand bent uitgekeken op uw keukenfrontjes en een nieuw likje verf voor uw keuken wilt, staan wij tot uw dienst. Wij kunnen uw oude keukendeurtjes vervangen met compleet nieuwe keukendeuren in een nieuwe kleur, een nieuw design of van een ander materiaal. Daarmee krijgt uw keuken een complete metamorfose en een geheel nieuwe look & feel. Zo is uw keuken gegarandeerd altijd een lust voor het oog!

Wilt u meer informatie over wat voor keukendeurtjes wij allemaal in ons assortiment hebben? Of heeft u nog vragen over onze montage of service? Neem gerust contact met ons op via tel. 0182-605839 of info@kalmeijerkeukens.nl

“Wij vonden het een groot voordeel dat je de keuken uitzoekt bij de mannen die het gaan plaatsen.”

Familie Van Waas

7 november 2018

Contact

Maak uw afspraak

 

Of het nu gaat om een keuken of uw interieur: Bij Kalmeijer weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Zodra duidelijk is wat er allemaal moet gebeuren, maakt onze adviseur een duidelijke, vrijblijvende offerte voor u. Geheel naar uw wensen maken wij de berekening voor wat uw nieuwe keuken of interieur u gaat kosten ofwel in de showroom van onze keukenwinkel in Gouda, ofwel bij u aan de keukentafel. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan; want bij ons is de offerte gelijk aan de uiteindelijke factuur.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Zuid-Holland? Of wilt u meteen een afspraak maken? Bel naar 0182-605839 of maak gebruik van ons contactformulier door op de onderstaande knop te klikken. Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!

 

Familie Piket

"Bij de familie Kalmeijer kom je als klant op de eerste plaats, geven goede tips, advies en denken mee!"

Familie Bank

"Ook als de situatie afwijkt, zoeken Mike Ruud altijd naar de juiste oplossing"

Meer referenties lezen, of zelf een referentie plaatsen?

KALMEIJER KEUKENS IN HET KORT:

De mannen achter Kalmeijer Keukens

Kalmeijer Keukens is een hecht familiebedrijf met passie voor keukens, interieur en vakmanschap. In ons familiebedrijf zijn alle facetten aanwezig welke een succesvolle onderneming nodig heeft

Onze keukens

Wij leveren een hoogwaardige kwaliteit keukens rechtstreeks vanuit Duitsland. Daarnaast renoveren wij keukens van alle merken, waar we alleen de beste onderdelen voor gebruiken.

Onze deuren, kasten en vloeren

Kalmeijer Keukens is ook expert op het gebied van interieur. Bij ons vind je verschillende soorten binnendeuren, buitendeuren, wandkasten, schuifkasten, inloopkasten en vloeren.

Openingstijden

Maandag
Op maandag zijn wij gesloten

 Dinsdag - Woensdag

10:00 - 18:00 

Donderdag
10:00 - 20:00

Vrijdag
10:00 - 18:00

Zaterdag
10:00 - 16:00

Zondag
Op zondag zijn wij gesloten

Contact

Adres van onze showroom

Kalmeijer Keukens & Interieur
Keerkring 37 - 39
2801 DG Gouda

☏  0182-605839
📧  info@kalmeijerkeukens.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Zeker wanneer u een vraag heeft, meer informatie wilt, of als u een offerte wilt aanvragen.

Kalmeijer keukens