Keuken Aanbod

Wij leveren allerlei soorten keukens, bekijk onze landelijke, moderne, tijdloze, greeploze, design- en hoogglans keukens.

 

Neem contact op

Onze keukens

Kalmeijer Keukens is specialist in het plaatsen van nieuwe keukens, volledig naar uw wens. Wij bekijken uw wensen uitgebreid en gaan vanaf daar aan de slag. Ons vakmanschap verzekert u van de beste keuken, waar u toch een groot deel van uw dag door brengt.

Daarnaast bieden wij echt een totaaloplossing voor uw keuken! Indien gewenst verwijderen wij uw oude keuken en voeren wij deze voor u af, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Tevens verleggen wij water-, gas- en elektriciteitsleidingen om het gewenste resultaat te behalen. Dit alles valt bij ons onder één dak en onder de van tevoren afgesproken factuur.

“Wat ook prettig was dat buiten de offerte geen andere extra kosten in rekening werden gebracht.”

B. van der Schoot

7 november 2017

De keuze is reuze:

Landelijke Keukens

Een landelijke keuken kenmerkt zich door natuurlijke materialen, die samen met robuuste werkbladen zorgen voor een gezellige, natuurlijk uitstraling.

Design Keukens

Een design keuken staat voor de perfecte combinatie van stijl, eenvoud, balans en rust, gecombineerd in een strak ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

Greeploze Keukens

Een greeploze keuken kan zowel van hoogglans, zijdeglanslak, satijnlak of glasfronten voorzien zijn. Daarnaast is het een veilige en moderne optie, die geleverd kan worden in verschillende designs.

Moderne Keukens

Een moderne keuken wordt gekenmerkt door strakke vormgeving, geavanceerde keukenapparatuur, brede laden en aandacht voor ergonomie.

Tijdloze Keukens

Tijdloze keukens zijn klassiek, actueel en bezorgen u nog jaren plezier. Denk bijvoorbeeld aan klassieke kleuren, strakke ontwerpen en moderne keukenapparatuur.

Hoogglans Keukens

Hoogglans keukens zorgen voor een strak, opvallend en uitermate luxe uitstraling. Ook hierin hebben wij talloze opties, die we natuurlijk graag in onze showroom doorspreken.

Contact

Maak uw afspraak

 

Of het nu gaat om een keuken of uw interieur: Bij Kalmeijer weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Zodra duidelijk is wat er allemaal moet gebeuren, maakt onze adviseur een duidelijke, vrijblijvende offerte voor u. Geheel naar uw wensen maken wij de berekening voor wat uw nieuwe keuken of interieur u gaat kosten ofwel in de showroom van onze keukenwinkel in Gouda, ofwel bij u aan de keukentafel. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan; want bij ons is de offerte gelijk aan de uiteindelijke factuur.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Zuid-Holland? Of wilt u meteen een afspraak maken? Bel naar 0182-605839 of maak gebruik van ons contactformulier door op de onderstaande knop te klikken. Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!

 

Familie Piket

"Bij de familie Kalmeijer kom je als klant op de eerste plaats, geven goede tips, advies en denken mee!"

Familie Bank

"Ook als de situatie afwijkt, zoeken Mike Ruud altijd naar de juiste oplossing"

Meer referenties lezen, of zelf een referentie plaatsen?

KALMEIJER KEUKENS IN HET KORT:

De mannen achter Kalmeijer Keukens

Kalmeijer Keukens is een hecht familiebedrijf met passie voor keukens, interieur en vakmanschap. In ons familiebedrijf zijn alle facetten aanwezig welke een succesvolle onderneming nodig heeft

Onze keukens

Wij leveren een hoogwaardige kwaliteit keukens rechtstreeks vanuit Duitsland. Daarnaast renoveren wij keukens van alle merken, waar we alleen de beste onderdelen voor gebruiken.

Onze deuren, kasten en vloeren

Kalmeijer Keukens is ook expert op het gebied van interieur. Bij ons vind je verschillende soorten binnendeuren, buitendeuren, wandkasten, schuifkasten, inloopkasten en vloeren.

Openingstijden

Maandag
Op maandag zijn wij gesloten

 Dinsdag - Woensdag

10:00 - 18:00 

Donderdag
10:00 - 20:00

Vrijdag
10:00 - 18:00

Zaterdag
10:00 - 16:00

Zondag
Op zondag zijn wij gesloten

Contact

Adres van onze showroom

Kalmeijer Keukens & Interieur
Keerkring 37 - 39
2801 DG Gouda

☏  0182-605839
📧  info@kalmeijerkeukens.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Zeker wanneer u een vraag heeft, meer informatie wilt, of als u een offerte wilt aanvragen.

Kalmeijer keukens