Keukenrenovaties & Onderdelen

Wij verzorgen allerlei keukenrenovaties zodat u weer verliefd wordt op uw keuken. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor verschillende keuken onderdelen.

Neem contact op

Reparaties en Onderdelen

Kalmeijer’s Keukenrenovatie is de duurzame oplossing voor uw keuken. Waarom zou u een compleet nieuwe keuken laten plaatsen, als wij uw oude keuken in een handomdraai weer naar uw wens kunnen maken? Ook is het voor een blijvend mooie uitstraling en goede werking van uw keuken belangrijk om uw keuken zo nu en dan te laten renoveren. Voor een keukenrenovatie in Gouda en omstreken is Kalmeijer Keukens uw aangewezen professional. Wij gaan geheel naar uw wensen en op energiezuinige wijze te werk om voor u een prachtige, ‘nieuwe’ droomkeuken te realiseren.

Is uw keuken aan een update toe? Wilt u bijvoorbeeld het kookgedeelte een nieuwe uitstraling geven? Zijn er onderdelen aan vervanging toe? Kleine aanpassingen kunnen een groot verschil maken in de renovatie van uw keuken. Door het kiezen van nieuwe, frisse kleuren en moderne, duurzame materialen krijgt uw keuken in een handomdraai een totaal andere look & feel. Zo bent u niet te veel kwijt voor (weer) een mooie uitstraling. Wij gaan uit van uw bestaande keuken. Zijn uw huidige leidingen nog in prima conditie? Dan worden ze niet vervangen. Staat het keukenblok als een huis? Dan wordt het niet afgebroken. Is de apparatuur nog goed en energiezuinig? Dan krijgt deze hooguit een nieuw jasje. Dat scheelt veel hak- en breekwerk, is zuinig op het milieu én scheelt u weer veel geld.

Uiteraard luisteren wij bij zo’n keukenrenovatie kritisch naar uw wensen en vervangen wij alleen datgene wat echt noodzakelijk is. Op die manier staat u binnen de kortste keren, tegen een aantrekkelijke prijs, weer met plezier te koken in een gloednieuwe keuken!

“Waarom een gehele nieuwe keuken, als de keuken laten renoveren naar eigen wens ook mogelijk is? Onze keuken heeft een prima facelift gekregen. Goed meegedacht qua wensen en mogelijkheden. Alles keurig opgeruimd achtergelaten en al het afval meegenomen. Prima geregeld.”

Familie Vleck

11 december 2016

De keuze is reuze:

Keukendeuren

De uitstraling van uw keuken als geheel wordt voor een groot deel bepaald door uw keukendeuren, welke wij leveren, maar ook renoveren.

Handgrepen

De handvatten van keukenkastjes lijken een klein detail, maar zijn zeer bepalend voor het gehele uiterlijk en gebruiksgemak van uw keuken.

Keukenkasten

Het vernieuwen of renoveren van uw keukenkasten verandert het hele aanzicht van uw keuken, laat u daarom goed adviseren in onze showroom.

Spoelbakken

Of u op zoek bent naar een roestvrijstalen spoelbak, een traditionele tegel spoelbak of een natuurstenen spoelbak, bij ons bent u altijd aan het juiste adres.

Energiezuinige inbouwapparatuur

Al uw witgoed kunt u door ons laten leveren en plaatsen, wij verzorgen alle soorten inbouwapparatuur

Kranen en Quookers

Kranen zijn het meest gebruikte onderdeel van een keuken, daarom hebben wij verschillende (kokend-water)kranen waar u uit kunt kiezen.

Afzuigkappen

Onze afzuigkappen hebben niet alleen een prachtig uiterlijk, maar doen ook snel en duurzaam hun werk: Het verwijderen van hinderlijke geurtjes in uw keuken.

Keukenlades

Onze keukenlades zijn geruisloos en dragen bij aan het optimale comfort van uw keuken. Ook blijft uw keuken hierdoor langer schadevrij, wat u weer kosten bespaart.

Werkbladen

Bij Kalmeijer Keukens kiest u uit meer dan 1000 aanrechtbladen, zodat u er zeker van bent dat er altijd een persoonlijke favoriet bij zit.

Contact

Maak uw afspraak

 

Of het nu gaat om een keuken of uw interieur: Bij Kalmeijer weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Zodra duidelijk is wat er allemaal moet gebeuren, maakt onze adviseur een duidelijke, vrijblijvende offerte voor u. Geheel naar uw wensen maken wij de berekening voor wat uw nieuwe keuken of interieur u gaat kosten ofwel in de showroom van onze keukenwinkel in Gouda, ofwel bij u aan de keukentafel. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan; want bij ons is de offerte gelijk aan de uiteindelijke factuur.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Zuid-Holland? Of wilt u meteen een afspraak maken? Bel naar 0182-605839 of maak gebruik van ons contactformulier door op de onderstaande knop te klikken. Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!

 

Familie Piket

"Bij de familie Kalmeijer kom je als klant op de eerste plaats, geven goede tips, advies en denken mee!"

Familie Bank

"Ook als de situatie afwijkt, zoeken Mike Ruud altijd naar de juiste oplossing"

Meer referenties lezen, of zelf een referentie plaatsen?

KALMEIJER KEUKENS IN HET KORT:

De mannen achter Kalmeijer Keukens

Kalmeijer Keukens is een hecht familiebedrijf met passie voor keukens, interieur en vakmanschap. In ons familiebedrijf zijn alle facetten aanwezig welke een succesvolle onderneming nodig heeft

Onze keukens

Wij leveren een hoogwaardige kwaliteit keukens rechtstreeks vanuit Duitsland. Daarnaast renoveren wij keukens van alle merken, waar we alleen de beste onderdelen voor gebruiken.

Onze deuren, kasten en vloeren

Kalmeijer Keukens is ook expert op het gebied van interieur. Bij ons vind je verschillende soorten binnendeuren, buitendeuren, wandkasten, schuifkasten, inloopkasten en vloeren.

Openingstijden

Maandag
Op maandag zijn wij gesloten

 Dinsdag - Woensdag

10:00 - 18:00 

Donderdag
10:00 - 20:00

Vrijdag
10:00 - 18:00

Zaterdag
10:00 - 16:00

Zondag
Op zondag zijn wij gesloten

Contact

Adres van onze showroom

Kalmeijer Keukens & Interieur
Keerkring 37 - 39
2801 DG Gouda

☏  0182-605839
📧  info@kalmeijerkeukens.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Zeker wanneer u een vraag heeft, meer informatie wilt, of als u een offerte wilt aanvragen.

Kalmeijer keukens