Keukenkasten

Neem contact op

Keukenkasten zijn het hoofdonderdeel van de opbergruimte in uw keuken

Keukenkastjes zijn het hoofdonderdeel van de opbergruimte in uw keuken. Glaswerk en servies, potten en pannen, en etenswaren – alles wilt u in uw keukenkasten kwijtkunnen. Hiervoor heeft u vele opties die wij kunnen plaatsen of renoveren. Voor het vervangen of plaatsen van uw keukenkastjes, apothekerskast, carrouselkast of hoekkast bent u bij ons aan het juiste adres.

Het vervangen van uw bestaande keukenkastjes of het inbouwen van nieuwe keukenkasten geeft uw keuken niet alleen een compleet nieuwe uitstraling, u kunt er ook veel meer handige opbergruimte mee creëren. Dit kan op diverse manieren en met allerlei verschillende soorten kasten. Zo is de apothekerskast een praktische uittrekbare voorraadkast, waar u veel spullen in kwijt kunt. Terwijl u bij de carrouselkast dankzij de handige draaibladen makkelijk bij de pannen kunt en bij de hoekkast het achterste gedeelte automatisch naar voren komt. Wat voor keukenkasten voor u de juiste oplossing bieden, ligt maar net aan wat uw wensen zijn. Wij voorzien u graag van advies.

Laat elke keukenkast plaatsen of renoveren door CBW-erkend bedrijf Kalmeijer Keukens! Wij staan u bij met deskundig advies en bieden u service en producten van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Ook voor onderhoud en nazorg staan wij voor u klaar. Bel ons op tel. 0182-605839 voor een afspraak en offerte. Voor vragen kunt u gebruik maken van ons online contactformulier. Wij komen dan spoedig bij u terug.

“Wij vonden het een groot voordeel dat je de keuken uitzoekt bij de mannen die het gaan plaatsen.”

Familie Van Waas

7 november 2018

Contact

Maak uw afspraak

 

Of het nu gaat om een keuken of uw interieur: Bij Kalmeijer weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Zodra duidelijk is wat er allemaal moet gebeuren, maakt onze adviseur een duidelijke, vrijblijvende offerte voor u. Geheel naar uw wensen maken wij de berekening voor wat uw nieuwe keuken of interieur u gaat kosten ofwel in de showroom van onze keukenwinkel in Gouda, ofwel bij u aan de keukentafel. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan; want bij ons is de offerte gelijk aan de uiteindelijke factuur.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Zuid-Holland? Of wilt u meteen een afspraak maken? Bel naar 0182-605839 of maak gebruik van ons contactformulier door op de onderstaande knop te klikken. Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!

 

Familie Piket

"Bij de familie Kalmeijer kom je als klant op de eerste plaats, geven goede tips, advies en denken mee!"

Familie Bank

"Ook als de situatie afwijkt, zoeken Mike Ruud altijd naar de juiste oplossing"

Meer referenties lezen, of zelf een referentie plaatsen?

KALMEIJER KEUKENS IN HET KORT:

De mannen achter Kalmeijer Keukens

Kalmeijer Keukens is een hecht familiebedrijf met passie voor keukens, interieur en vakmanschap. In ons familiebedrijf zijn alle facetten aanwezig welke een succesvolle onderneming nodig heeft

Onze keukens

Wij leveren een hoogwaardige kwaliteit keukens rechtstreeks vanuit Duitsland. Daarnaast renoveren wij keukens van alle merken, waar we alleen de beste onderdelen voor gebruiken.

Onze deuren, kasten en vloeren

Kalmeijer Keukens is ook expert op het gebied van interieur. Bij ons vind je verschillende soorten binnendeuren, buitendeuren, wandkasten, schuifkasten, inloopkasten en vloeren.

Openingstijden

Maandag
Op maandag zijn wij gesloten

 Dinsdag - Woensdag

10:00 - 18:00 

Donderdag
10:00 - 20:00

Vrijdag
10:00 - 18:00

Zaterdag
10:00 - 16:00

Zondag
Op zondag zijn wij gesloten

Contact

Adres van onze showroom

Kalmeijer Keukens & Interieur
Keerkring 37 - 39
2801 DG Gouda

☏  0182-605839
📧  info@kalmeijerkeukens.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Zeker wanneer u een vraag heeft, meer informatie wilt, of als u een offerte wilt aanvragen.

Kalmeijer keukens