Interieur

Bij Kalmeijer bent u aan het goede adres voor zowel kasten, deuren als vloeren.

Maak nu een afspraak

Heeft u ons nodig voor nieuwe kasten, deuren of vloeren?

Bij Kalmeijer Keukens bent u aan het juiste adres voor alles omtrent uw interieur. Het interieur van een huis is hetgeen wat een huis uniek maakt, dus bij de juiste keuze qua interieur creëert u de juiste  sfeer in uw huis. Wij bieden kasten, deuren en vloeren aan in verschillende stijlen, van klassiek tot modern en industrieel.

Kasten

Wij leveren allerlei soorten kasten, onder andere wandkasten, schuifkasten, inloopkasten en maatwerk kasten.

Deuren

Voor zowel binnen- als buitendeuren bent u bij ons aan het juiste adres, wij leveren alles op maat en volledig volgens uw wens.

Ons interieur

Nieuwe kast, deur of vloer?

Kasten naar uw wens
Wij bieden diverse soorten kasten aan, onder andere wandkasten, schuifkasten, inloopkasten, maar ook op maat gemaakte kasten. Doordat wij ook gespecialiseerd zijn in maatwerk kasten, is het altijd mogelijk om uw droomkast te realiseren. In onze showroom hebben wij onder andere kasten van Raffito, waarbij alles naar wens gemaakt kan worden. Denk hierbij aan kasten met loft deuren, barn deuren met een landelijk karakter, klassieke deuren, moderne deuren, omlijste deuren, draai deuren, maar ook aan complete inloopkasten.

Binnendeur of buitendeur?
Voor zowel binnendeuren als buitendeuren bent u in onze showroom aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod aan deuren van het merk Skantrae, bekend door zijn stijlvolle design. Uw voordeur is het visitekaartje van uw huis, waardoor het model, de kleur en het deurbeslag van essentieel belang zijn. Daarnaast bepaald een binnendeur grotendeels de sfeer in uw huis, waardoor wij het u kunnen aanraden om u uitgebreid te laten adviseren, zodat u altijd de beste keuze maakt.

Interieuradvies
Bent u op zoek naar nieuwe kasten, deuren of vloeren? Wij bieden interieuradvies op maat, waardoor u altijd met een glimlach onze winkel verlaat. Onze showroom is gevestigd in Gouda, waardoor wij vanaf Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Bergambacht ook goed bereikbaar zijn.

Contact

Maak uw afspraak

 

Of het nu gaat om een keuken of uw interieur: Bij Kalmeijer weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Zodra duidelijk is wat er allemaal moet gebeuren, maakt onze adviseur een duidelijke, vrijblijvende offerte voor u. Geheel naar uw wensen maken wij de berekening voor wat uw nieuwe keuken of interieur u gaat kosten ofwel in de showroom van onze keukenwinkel in Gouda, ofwel bij u aan de keukentafel. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan; want bij ons is de offerte gelijk aan de uiteindelijke factuur.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Zuid-Holland? Of wilt u meteen een afspraak maken? Bel naar 0182-605839 of maak gebruik van ons contactformulier door op de onderstaande knop te klikken. Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!

 

Familie Piket

"Bij de familie Kalmeijer kom je als klant op de eerste plaats, geven goede tips, advies en denken mee!"

Familie Bank

"Ook als de situatie afwijkt, zoeken Mike Ruud altijd naar de juiste oplossing"

Meer referenties lezen, of zelf een referentie plaatsen?

KALMEIJER KEUKENS IN HET KORT:

De mannen achter Kalmeijer Keukens

Kalmeijer Keukens is een hecht familiebedrijf met passie voor keukens, interieur en vakmanschap. In ons familiebedrijf zijn alle facetten aanwezig welke een succesvolle onderneming nodig heeft

Onze keukens

Wij leveren een hoogwaardige kwaliteit keukens rechtstreeks vanuit Duitsland. Daarnaast renoveren wij keukens van alle merken, waar we alleen de beste onderdelen voor gebruiken.

Onze deuren, kasten en vloeren

Kalmeijer Keukens is ook expert op het gebied van interieur. Bij ons vind je verschillende soorten binnendeuren, buitendeuren, wandkasten, schuifkasten, inloopkasten en vloeren.

Openingstijden

Maandag
Op maandag zijn wij gesloten

 Dinsdag - Woensdag

10:00 - 18:00 

Donderdag
10:00 - 20:00

Vrijdag
10:00 - 18:00

Zaterdag
10:00 - 16:00

Zondag
Op zondag zijn wij gesloten

Contact

Adres van onze showroom

Kalmeijer Keukens & Interieur
Keerkring 37 - 39
2801 DG Gouda

☏  0182-605839
📧  info@kalmeijerkeukens.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Zeker wanneer u een vraag heeft, meer informatie wilt, of als u een offerte wilt aanvragen.

Kalmeijer keukens