Handgrepen

Neem contact op

Handvatten van keukenkastjes zijn belangrijk voor het gebruik van uw keuken

De handvatten van keukenkastjes lijken misschien een klein, onbelangrijk onderdeel van een keuken als geheel. U zult u verbazen over hoe zeer een kleine ingreep het gehele uiterlijk en gebruiksgemak van uw keuken kan verbeteren. Kies ook voor de handgrepen van Kalmeijer Keukens, handgrepen zijn namelijk de finishing touch van uw keuken.

Het zit ‘m in de details, zo zegt men wel. Dit geldt ook voor het uiterlijk en gebruiksgemak van uw keuken. Een kleine aanpassing zoals het vervangen van de handvaten van keukenkastjes kan een enorm verschil met zich meebrengen. Met keukenhandgrepen kunt u stijl en elegantie in uw keuken brengen en geeft u de keukenkastjes en keukenlades de uitstraling die u wenst. Wij bij Kalmeijer Keukenrenovatie bieden u eindeloos veel opties. Zo kunt u kiezen voor handgrepen in roestvrijstaal, gepolijst RVS, chroom, zwart, rood koper, nikkel, grijs, messing, antiek, kunststof, wit, aluminium, goud en hout. Een enorm aanbod aan keuzes dus! Dit ook nog eens in de meest uiteenlopende vormen, soorten en maten.

Ziet u door de bomen het bos niet meer en wilt u advies over wat voor u de beste keuze is? Wij staan u graag bij met deskundig advies. Laat ons weten hoe uw huidige keuken eruitziet, of wat voor type handgreep u graag terug ziet in uw nieuwe keuken (kleur en materiaal van de keukenkastjes, bijvoorbeeld) en wat voor look u wilt bereiken, en wij adviseren u over wat voor handgrepen voor u het gewenste effect zullen hebben. U kunt ons bereiken via tel. 0182-605839 of info@kalmeijerkeukens.nl.

“Wij zijn heel erg tevreden, er werd snel en netjes gewerkt.”

Familie Bakker

21 april 2017

Contact

Maak uw afspraak

 

Of het nu gaat om een keuken of uw interieur: Bij Kalmeijer weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Zodra duidelijk is wat er allemaal moet gebeuren, maakt onze adviseur een duidelijke, vrijblijvende offerte voor u. Geheel naar uw wensen maken wij de berekening voor wat uw nieuwe keuken of interieur u gaat kosten ofwel in de showroom van onze keukenwinkel in Gouda, ofwel bij u aan de keukentafel. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan; want bij ons is de offerte gelijk aan de uiteindelijke factuur.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Zuid-Holland? Of wilt u meteen een afspraak maken? Bel naar 0182-605839 of maak gebruik van ons contactformulier door op de onderstaande knop te klikken. Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!

 

Familie Piket

"Bij de familie Kalmeijer kom je als klant op de eerste plaats, geven goede tips, advies en denken mee!"

Familie Bank

"Ook als de situatie afwijkt, zoeken Mike Ruud altijd naar de juiste oplossing"

Meer referenties lezen, of zelf een referentie plaatsen?

KALMEIJER KEUKENS IN HET KORT:

De mannen achter Kalmeijer Keukens

Kalmeijer Keukens is een hecht familiebedrijf met passie voor keukens, interieur en vakmanschap. In ons familiebedrijf zijn alle facetten aanwezig welke een succesvolle onderneming nodig heeft

Onze keukens

Wij leveren een hoogwaardige kwaliteit keukens rechtstreeks vanuit Duitsland. Daarnaast renoveren wij keukens van alle merken, waar we alleen de beste onderdelen voor gebruiken.

Onze deuren, kasten en vloeren

Kalmeijer Keukens is ook expert op het gebied van interieur. Bij ons vind je verschillende soorten binnendeuren, buitendeuren, wandkasten, schuifkasten, inloopkasten en vloeren.

Openingstijden

Maandag
Op maandag zijn wij gesloten

 Dinsdag - Woensdag

10:00 - 18:00 

Donderdag
10:00 - 20:00

Vrijdag
10:00 - 18:00

Zaterdag
10:00 - 16:00

Zondag
Op zondag zijn wij gesloten

Contact

Adres van onze showroom

Kalmeijer Keukens & Interieur
Keerkring 37 - 39
2801 DG Gouda

☏  0182-605839
📧  info@kalmeijerkeukens.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Zeker wanneer u een vraag heeft, meer informatie wilt, of als u een offerte wilt aanvragen.

Kalmeijer keukens