Energiezuinige Inbouwapparatuur

Neem contact op

Kalmeijer Keukens voor al uw witgoed

Koelkast, vaatwasser, magnetron, gasfornuis of inductiekookplaat… U kunt al uw witgoed voor in de keuken laten inbouwen door Kalmeijer Keukens. Wij pakken uw inbouwapparatuur op een zorgvuldige manier aan en installeren deze zo dat u er nog jaren plezier van zult hebben.

Achter de mooie keukenfrontjes gaat de meest innovatieve energiezuinige inbouwapparatuur schuil. Fornuizen, (elektrische) kookplaten, combimagnetrons, heteluchtovens, vaatwassers, koel-vrieskasten, zelfs stoomovens en koffiemachines. In uw keuken bevinden zich meer apparaten dan u misschien in eerste instantie zou denken. Kalmeijer Keukens bouwt al dit witgoed graag naadloos voor u in.

Deze nieuwe apparaten bieden u talloze nieuwe mogelijkheden en zijn bovendien ongelooflijk energiezuinig. Daardoor creëert u niet alleen een mooie maar ook duurzame keuken. En door de aanmerkelijk lagere energierekening verdient u uw investering in energiezuinige inbouwapparatuur sneller terug dan u denkt. Bovendien voert Kalmeijer Keukenrenovatie uw oude apparatuur ook op een verantwoordelijke manier af.

Kalmeijer Keukenrenovatie vervangt alleen de apparatuur in uw keuken die niet meer goed functioneert of waarover u niet meer zo tevreden bent. Soms adviseren wij u ook een bepaald apparaat te vervangen, omdat het teveel energie gebruikt. Wij staan u dus van advies tot montage tot onderhoud deskundig bij, en dit alles tegen een lage prijs! Wilt u meer weten of een afspraak maken? Bel ons op tel. 0182-605839! Bij een afspraak stellen wij direct voor u een gratis offerte op.

“Prettige mannen die goed weten waar ze mee bezig zijn. De samenwerking tussen pa en zoon is heel leuk om waar te nemen.”

Familie Schermer

11 maart 2017

Contact

Maak uw afspraak

 

Of het nu gaat om een keuken of uw interieur: Bij Kalmeijer weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Zodra duidelijk is wat er allemaal moet gebeuren, maakt onze adviseur een duidelijke, vrijblijvende offerte voor u. Geheel naar uw wensen maken wij de berekening voor wat uw nieuwe keuken of interieur u gaat kosten ofwel in de showroom van onze keukenwinkel in Gouda, ofwel bij u aan de keukentafel. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan; want bij ons is de offerte gelijk aan de uiteindelijke factuur.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Zuid-Holland? Of wilt u meteen een afspraak maken? Bel naar 0182-605839 of maak gebruik van ons contactformulier door op de onderstaande knop te klikken. Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!

 

Familie Piket

"Bij de familie Kalmeijer kom je als klant op de eerste plaats, geven goede tips, advies en denken mee!"

Familie Bank

"Ook als de situatie afwijkt, zoeken Mike Ruud altijd naar de juiste oplossing"

Meer referenties lezen, of zelf een referentie plaatsen?

KALMEIJER KEUKENS IN HET KORT:

De mannen achter Kalmeijer Keukens

Kalmeijer Keukens is een hecht familiebedrijf met passie voor keukens, interieur en vakmanschap. In ons familiebedrijf zijn alle facetten aanwezig welke een succesvolle onderneming nodig heeft

Onze keukens

Wij leveren een hoogwaardige kwaliteit keukens rechtstreeks vanuit Duitsland. Daarnaast renoveren wij keukens van alle merken, waar we alleen de beste onderdelen voor gebruiken.

Onze deuren, kasten en vloeren

Kalmeijer Keukens is ook expert op het gebied van interieur. Bij ons vind je verschillende soorten binnendeuren, buitendeuren, wandkasten, schuifkasten, inloopkasten en vloeren.

Openingstijden

Maandag
Op maandag zijn wij gesloten

 Dinsdag - Woensdag

10:00 - 18:00 

Donderdag
10:00 - 20:00

Vrijdag
10:00 - 18:00

Zaterdag
10:00 - 16:00

Zondag
Op zondag zijn wij gesloten

Contact

Adres van onze showroom

Kalmeijer Keukens & Interieur
Keerkring 37 - 39
2801 DG Gouda

☏  0182-605839
📧  info@kalmeijerkeukens.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Zeker wanneer u een vraag heeft, meer informatie wilt, of als u een offerte wilt aanvragen.

Kalmeijer keukens