Design Keukens

Een design keuken staat voor stijl, eenvoud en balans samengevoegd in een strak lijnenspel.

Neem contact op

Een keuken aangepast op uw wensen en behoeften

Stijl, eenvoud, balans en rust: Dat is waar een designkeuken Kalmeijer Keukens voor staat. Met onze Duitse kwaliteit topkeukens geniet u van een prachtige uitstraling en natuurlijk fantastisch kookplezier in uw keuken. Alles wat wij voor u doen, gaat geheel volgens uw wensen. U hoeft enkel te genieten van onze uitstekende service en scherpe prijzen.

Een designkeuken is stijlvol met een strak ontwerp en van hoogwaardig materiaal gemaakt. Op deze manier ontstaat er een keuken die zich kenmerkt door perfecte eenvoud. Het strakke lijnenspel dat en keuken design maakt zorgt voor rust, balans en ruimte. Daarbij komt dat er talloze keuzemogelijkheden zijn. U kunt eindeloos variëren met verschillende kleuren, onderdelen en opstellingen, zodat de keuken volledig aansluit op uw wensen en behoeften.

Kiest u bijvoorbeeld voor greeploze fronten of juist voor exemplaren met een handgreep? Naar wat voor werkblad gaat uw voorkeur uit? Wanneer u bij Kalmeijer Keukens komt, heeft u oneindig veel opties. Wij werken uw nieuwe designkeuken tot in de puntjes naar uw wensen af.

“Wij zijn heel blij met onze gerenoveerde keuken. Mooie afwerking en goede service!”

M. Janssen

19 oktober 2016

Contact

Maak uw afspraak

 

Of het nu gaat om een keuken of uw interieur: Bij Kalmeijer weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Zodra duidelijk is wat er allemaal moet gebeuren, maakt onze adviseur een duidelijke, vrijblijvende offerte voor u. Geheel naar uw wensen maken wij de berekening voor wat uw nieuwe keuken of interieur u gaat kosten ofwel in de showroom van onze keukenwinkel in Gouda, ofwel bij u aan de keukentafel. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan; want bij ons is de offerte gelijk aan de uiteindelijke factuur.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Zuid-Holland? Of wilt u meteen een afspraak maken? Bel naar 0182-605839 of maak gebruik van ons contactformulier door op de onderstaande knop te klikken. Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!

 

Familie Piket

"Bij de familie Kalmeijer kom je als klant op de eerste plaats, geven goede tips, advies en denken mee!"

Familie Bank

"Ook als de situatie afwijkt, zoeken Mike Ruud altijd naar de juiste oplossing"

Meer referenties lezen, of zelf een referentie plaatsen?

KALMEIJER KEUKENS IN HET KORT:

De mannen achter Kalmeijer Keukens

Kalmeijer Keukens is een hecht familiebedrijf met passie voor keukens, interieur en vakmanschap. In ons familiebedrijf zijn alle facetten aanwezig welke een succesvolle onderneming nodig heeft

Onze keukens

Wij leveren een hoogwaardige kwaliteit keukens rechtstreeks vanuit Duitsland. Daarnaast renoveren wij keukens van alle merken, waar we alleen de beste onderdelen voor gebruiken.

Onze deuren, kasten en vloeren

Kalmeijer Keukens is ook expert op het gebied van interieur. Bij ons vind je verschillende soorten binnendeuren, buitendeuren, wandkasten, schuifkasten, inloopkasten en vloeren.

Openingstijden

Maandag
Op maandag zijn wij gesloten

 Dinsdag - Woensdag

10:00 - 18:00 

Donderdag
10:00 - 20:00

Vrijdag
10:00 - 18:00

Zaterdag
10:00 - 16:00

Zondag
Op zondag zijn wij gesloten

Contact

Adres van onze showroom

Kalmeijer Keukens & Interieur
Keerkring 37 - 39
2801 DG Gouda

☏  0182-605839
📧  info@kalmeijerkeukens.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Zeker wanneer u een vraag heeft, meer informatie wilt, of als u een offerte wilt aanvragen.

Kalmeijer keukens