Afzuigkappen

Neem contact op

Geruisloos, efficiënt en energiezuinig

Wanneer u kookt of bakt in uw keuken, wilt u niet dat deze luchtjes de hele dag in de ruimte of zelfs door het hele huis blijven hangen. Kies daarom voor een product dat niet alleen een prachtig uiterlijk heeft, maar ook op snelle en duurzame wijze zijn werk doet. Kalmeijer Keukens plaatst dit soort afzuigkappen voor u.

Vroeger waren afzuigkappen een noodzakelijk kwaad. Ze deden hun werk en verfristen de lucht van een keuken, maar maakten daarbij hinderlijk veel herrie. Bovendien zagen ze er vaak niet bepaald bekoorlijk uit. Gelukkig heeft de afzuigkap zich samen met de andere technologie revolutionair ontwikkeld en is zij een ware metamorfose ondergaan. Tegenwoordig zuigen afzuigkappen niet alleen in recordtijd hinderlijke luchtjes af, ze doen dit werk ook nog eens geruisloos, efficiënt én energiezuinig. Daarnaast zijn ze ook makkelijk schoon te houden en mooi om te zien, wat voor ontwerp u dan ook kiest. Een waar sieraad voor uw keuken dus!

Bij Kalmeijer Keukens kunt u kiezen uit allerlei merken, modellen en materialen. Denk bijvoorbeeld eens aan roestvrijstaal, wit of zwart glas. Heeft u de afzuigkap van uw keuze gevonden, dan bouwen wij die op de millimeter nauwkeurig voor u in. Neem contact met ons op via tel. 0182-605839 of info@kalmeijerkeukens.nl.

“Vooral de schuine afzuigkap en de Atag gas op glas kookplaat zijn geweldig! Dank mannen.”

Familie Schermer

7 november 2018

Contact

Maak uw afspraak

 

Of het nu gaat om een keuken of uw interieur: Bij Kalmeijer weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Zodra duidelijk is wat er allemaal moet gebeuren, maakt onze adviseur een duidelijke, vrijblijvende offerte voor u. Geheel naar uw wensen maken wij de berekening voor wat uw nieuwe keuken of interieur u gaat kosten ofwel in de showroom van onze keukenwinkel in Gouda, ofwel bij u aan de keukentafel. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan; want bij ons is de offerte gelijk aan de uiteindelijke factuur.

Meer weten over onze expertise in keukens en interieur in Zuid-Holland? Of wilt u meteen een afspraak maken? Bel naar 0182-605839 of maak gebruik van ons contactformulier door op de onderstaande knop te klikken. Wij staan u graag te woord en hopen u snel te mogen helpen!

 

Familie Piket

"Bij de familie Kalmeijer kom je als klant op de eerste plaats, geven goede tips, advies en denken mee!"

Familie Bank

"Ook als de situatie afwijkt, zoeken Mike Ruud altijd naar de juiste oplossing"

Meer referenties lezen, of zelf een referentie plaatsen?

KALMEIJER KEUKENS IN HET KORT:

De mannen achter Kalmeijer Keukens

Kalmeijer Keukens is een hecht familiebedrijf met passie voor keukens, interieur en vakmanschap. In ons familiebedrijf zijn alle facetten aanwezig welke een succesvolle onderneming nodig heeft

Onze keukens

Wij leveren een hoogwaardige kwaliteit keukens rechtstreeks vanuit Duitsland. Daarnaast renoveren wij keukens van alle merken, waar we alleen de beste onderdelen voor gebruiken.

Onze deuren, kasten en vloeren

Kalmeijer Keukens is ook expert op het gebied van interieur. Bij ons vind je verschillende soorten binnendeuren, buitendeuren, wandkasten, schuifkasten, inloopkasten en vloeren.

Openingstijden

Maandag
Op maandag zijn wij gesloten

 Dinsdag - Woensdag

10:00 - 18:00 

Donderdag
10:00 - 20:00

Vrijdag
10:00 - 18:00

Zaterdag
10:00 - 16:00

Zondag
Op zondag zijn wij gesloten

Contact

Adres van onze showroom

Kalmeijer Keukens & Interieur
Keerkring 37 - 39
2801 DG Gouda

☏  0182-605839
📧  info@kalmeijerkeukens.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Zeker wanneer u een vraag heeft, meer informatie wilt, of als u een offerte wilt aanvragen.

Kalmeijer keukens